Hovedløpet langdistanse (04/08/2018)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Voie
Organiser: Kristiansand OK
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 6.64 km
Time: 47:07
Average HR: 179
Maximum HR: 200
Årets hovedmål, HL lang. Hadde forberedt meg godt og traff akkurat på hvor starten lå og ca løypetrasé. Var rolig på start og hadde en klart plan i hodet.

Startet på verst mulig måte og stiene gikk i surr. Tapte 40 sekunder. Litt dårlig veivalg til 2.post i tillegg løper jeg opp til det gule feltet med en hytte på. noe som jeg ikke skulle. Og ned derfra satte jeg meg fast i et stup og taper nesten 30 sek. 3.post var bra, men til 4.post glemmer jeg kompasset og løper helt feil vei. Hele 2 minutter bom.

Hadde bestemt meg på forhånd på å stå i mange sekunder på langstrekket for å finne det beste veivalget. Tror jeg fant det, men jeg hadde det for travelt da jeg skulle ta av stien før stupene. Kom alt for langt og fant tilslutt en åpning. Oppe på toppen var kanskje Sørlandets fineste myr. Løp under 4 min/km. Tapte i tilleg til over 1.30 på å ikke ta av stien, 10 sekunder inn i posten.

Fra 5.post til passering løper jeg best av alle og tar inn 12 plasser og ligger på 6.plass etter 10.post. Hadde planlagt å løpe veien til 11.post. Følger ikke godt nok med og ser heller ikke denne lille stien som går av og løper alt for langt. Generelt er de fleste stier vanskelig å se. Taper litt på 12.post, men ikke så mye.

Kommer i mål til ledelse, men visste det var mange gode som startet bak. Kom tilslutt på 7. plass. Hadde håpet og være med helt i toppen, men noen ganger klaffer ikke alt. Likevell var det en godkjent avslutting på de tre langdistansene jag har løp i HL.
Show comments (0)
 
Hovedløpet langdistanse (04/08/2018) Hovedløpet langdistanse (04/08/2018)