Crazy-O (06/08/2018)
Category: Trening
Map/area: Bragdøya
Organiser: Kristiansand OK
Country: Norge
Discipline: Crazy-O
Distance: 3.84 km
Time: 34:24
Average HR: 150
Maximum HR: 172
Fellesstart klassevis. Alle med topp 10 plassering skulle stille seg til siden og vente. De andre fikk kartene sine og løp av sted. Han delte ut et og et kart og vi løp ut en og en.

Alle sammen løp ut i full fart mot 1.post. Ingenting stemte! Lite visste vi om at kartet var SPEILVENT! Vi rota lenge før vi fant 1.post. Detaljer på kartet kunne vært tatt bort og det eneste som stemte var postbeskrivelsen. Postene lå heller ikke i midten av postringen. Etterhvert begynte jeg å skjønne hvordan man skulle lese kartet, man måtte bare glemme alt man bruker å gjøre og tenke helt motsatt.

Post en lå midt i en veldig bløt myr. Post lå i en hule. Post tre på et steingjerde, der var det mange lureposter. Post fire også på ei myr. Post fem lå på en liten stein. For å komme dit måtte man gå ned en veldig trang gang og man måtte gå en og en inn i en hule hvor steinen var. Post seks lå på et lite skjær. Post 7 var under ei bru. Post 8. i et søkk. Og post 9 var kastet ut i vannet. Vi måtte svømme ut og sjekke alle flyteblåsene som lå der helt til vi fant riktig postkode.

Du kan selv prøve å se på gps-sporet speilvent og da ser du kanskje hvor vi har løpt.
Show comments (0)
 
Crazy-O  (06/08/2018) Crazy-O  (06/08/2018)