O-intervall på fjellet (18/08/2018)
Category: Trening
Map/area: Davebustaden
Organiser: Paul
Country: Norge
Discipline: O-intervall
Distance: 8.28 km
Time: 61:41
Average HR: 177
Maximum HR: 201
Løp sammen med Stian, men vi hadde individuell start og så ikke hverandre mye. Han startet ut først og så han ikke før siste draget. Takk til Paul for fine løyper med tydelige postdetaljer! Dette må nok være den beste o-intervallen jeg har løp med tanke på o-teknikken.

Første draget gikk veldig bra og jeg så langt og løp på kursen, kun dårlig kurs fra kanten av vannet. Fikk en bue der. Andre draget gikk også bra, kom kun 2 meter for langt til høyre for sisteposten. Første bommen kom på 7.post. Kom inn i posten og så en kolle til venstre for meg, men ser i ettertid at den var nok ikke stor nok til å være med på kartet. Da trodde jeg at jeg var ved kollen i postringen og løp oppover, men da kom jeg til myra. Fant steinen etter det. Tapte kanskje 20-30 sekunder. Langstrekket gikk bra.

Ble en dobbelt så lang pause da jeg kuttet ut et drag. Dårlig med kompasset inn i 14.post, men jeg tapte ikke så mye fordi jeg fikk en veldig fin inngang. Kom rett over en skrent ved 16.post og taper litt. Stian kommer rett før jeg skal løpe ut på neste drag. Han kommer litt etter meg siden han hadde løpt alle dragene. Jeg starter ut først og han litt etterpå. Løper veldig bra fram til 19.post og ser Stian nedenfor meg og blir dratt ned til han, men vi bommet litt inn i posten. Han løper fra meg til mål, jeg prøver å henge på men har ikke sjans.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med nesten en perfekt økt.
Hide comments (1)
Paul: Sterkt! Bra jobba :)
Post new comment
Save
 
O-intervall på fjellet (18/08/2018) O-intervall på fjellet (18/08/2018)