Tour de Trondheim langdistanse (09/09/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Bosbergheia
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 9.17 km
Time: 62:54
Average HR: 166
Maximum HR: 194
Jaktstart etter resultatene fra fredag og lørdag. De hadde halvert tidene og jeg gikk ut kun 49 sekunder før Mikkel. Åpnet alt for hard slik at Mikkel ikke skulle komme opp.

Fikk skikkelig sting ved 2.posten og klarte nesten ikke løpe. Kjempet meg bort til 3.posten. Mye av fokuset nå var å klare å holde farten opp selv om jeg hadde sting. Dermed glemmer jeg litt orienteringen og gjør en stor parallellfeil. Skjønner etterhvert hvor jeg er og tar meg inn, men i tillegg bommer jeg 3 min inn i posten. Ser jo nå at jeg var rett ved!! Etter at jeg rotet litt ved posten fikk jeg ned tempoet litt og stingen gikk gradvis over. Roter altså bort 5 min på denne posten og ut av posten ser jeg Martin VS og Hans Urset. Tar igjen de ved 5.post og jeg og Martin løper sammen til 6.post, mens Hans løper et annet veivalg.

Jeg og Martin prater litt om hvordan det har gått før fokuset går over på orienteringen igjen. Pusher på nedover stien. Martin går fram rett før stuprekka og flyter i ett med terrenget og jeg har ikke sjans å holde følge. Tar innpå igjen til 7.post, men han løper igjen fra med ned på stien. I tillegg faller jeg å slår kneet. Inn til 8.post var det forferdelig stygt. Krypfuru og tette einerbærkratt. Kryper langs bakken flere plasser og kommer meg så vidt fram. Martin derimot løper fra og er hele 56 sekunder før meg på 8.post. Begge bommer på 9.post og vi møtes. Han finner den først og vinner med 35 sekunder.

Martin er rå i nedoverbakker. Det ble en morsom, spennende og ikke minst blytung helg!
Show comments (0)
 
Tour de Trondheim langdistanse (09/09/2018) Tour de Trondheim langdistanse (09/09/2018)