O-idol (22/09/2018)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Gallis
Organiser: Sandefjord OK
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 6.18 km
Time: 41:32
Average HR: 161
Maximum HR: 175
Gledet meg veldig til dagens løp, hadde ingen nerver og var klar for å løpe et godt løp i skogen.

Startet litt dårlig med at jeg ikke forstår kurvetegninga ut av posten og taper 10 sek på det. Ganske dårlig til 2.posten og taper nok 30 sek på å ikke løpe helt rundt på stien når jeg først var på den. Finner aldri den åpningen i stuprekka og må løpe helt rundt. Skjønner ikke helt vegetasjonen inn i 3.posten, men kursen er bra og jeg treffer den.

Til 4.post løper jeg veldig bra og prøver å se litt på langstrekket, men tenker aldri på at jeg skulle ha løpt den stien tilbake også. For å oppsummere var gjennomføringen min til 5.post helt katastrofe. Parrallellfeil i starten før jeg blir løpende i hogstfelt, grønnskog og langs et stup. Cornelius Bjørk løp stien rundt og var 1.25 min bedre enn meg. Etter det løper jeg veldig bra fram til 11.post. Tar en veldig rask og dårlig kurs ut av posten og legger igjen 1.30 min. Synes jeg ser noe åpent til høyre for meg med en gang jeg løper ut av posten i det fjerne og sjekker ikke kursen etter det.

Klarte og nullstille meg og løpe solid inn til mål. Kommer først i mål og selvfølgelig til ledelse. Det var veldig spennende en stund da Cornelius Bjørk lå rett før meg fram til 12.post, men han bommet veldig inn i 13.posten og jeg gikk av med seieren. Dette må nok være det største jeg har gjort i o-løypa! Gleder meg til ny dag i morgen med 1.etappe og stafett på programmet.
Show comments (2)
 
O-idol  (22/09/2018) O-idol  (22/09/2018)