Silkeborg #5 Langdistanse (16/03/2019)
Category: Trening
Map/area: Nordskov
Organiser: Norges orienteringsforbund
Country: Danmark
Discipline: Langdistanse
Distance: 13.25 km
Time: 68:04
Average HR: 185
Maximum HR: 194
Samlingens konkurranse hvis man skal kalle det noe. Det var stempling og hele pakka, men det viste seg at nullerbukken ikke funka og ingen fikk strekktider. Så resultatlista kom utifra klokkene våre.

Litt spesiel løype med et langstrekk tre ganger. Første gang løp jeg en rett på variant, andre og tredje gang løp jeg på veien. Tror ikke det er så dårlig rett på, men taper i tillegg tid inn i posten. Taper små sekuner inn i 4.post også.

Dårlig veivalg til 5.post. Det lønner seg nok å løpe traktorveien helt rundt. Derfra er det bra fram til 12.post. Rundt der hvor posten ligger er det veldig lave grantrær og det burde nok vært tegnet som lysegrønt slik som øst for posten. Og etter 1 min leting ser jeg en postskjerm, men der var det ikke noen bukk. Totalt taper jeg 3 min.

Taper også litt de siste postene. Burde løpt en slak høyre variant til 19.post og mer rett på til 20.post. Det grønne var ikke veldig vanskelig å løpe gjennom.

Egentlig er jeg ganske fornøyd med løpet. Dette var en liten opptur. Skulle selvfølgelig unngått 12.post, men synes det var et godkjent løp likevell. Et steg i riktig retning!
Show comments (0)
 
Silkeborg #5 Langdistanse (16/03/2019) Silkeborg #5 Langdistanse (16/03/2019)