10MILA Glimåkra (27/04/2019)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Östra Göinge
Organiser: 10mila
Country: Sverige
Discipline: Stafett
Leg: 5
Distance: 14.56 km
Time: 91:47
Average HR: 150
Maximum HR: 179
Hadde gledet meg lenge og var klar på mine oppgaver og var ikke nervøs. Ganske spent og fikk ikke sove mye kvelden før.

Da jeg først så de 2.første postene så de veldig lett ut. Løp ut sammen med 3 stk. Tenkte bare å kutte over stiene, men ble løpende langs stien. Jeg skjønner ikke at det går an. Tapte over 2 minutter på det. Bommen til 2.post må være en av de største og flaueste bommene i mitt liv. 10 min! Jeg kan ikke forklare hva jeg drev på med. Orker ikke å skrive noen ting.

Da jeg kom til 2.posten omsider ble jeg løpende sammen med folk derfra og inn i mål. Liten sving inn i 3.post på 10 sek. Ble løpende i rygg til vi passerte åkeren og tok kommandoen derfra og inn i posten. Overraskende å ha 7.beste strekktid! Til 6.post gikk jeg på nok en stor bom på over 3 minutter. Har ikke kontroll over haugen og da jeg kommer til stien tror jeg at jeg er på det gule feltet. Kommer meg på stien og safer rundt. Burde gjort det fra start. Treffer på noen nye folk igjen. Liten sving på 20 sek til 7.post.

Ingen i gruppa mi har kontroll til 10. post. Bommer nesten 2 min. Jeg mener å huske vi løp ut på stien til 12.post, men ikke ifølge gps-en?

Det var fullt av tråkk over myra til 14.post og plutselig hadde jeg krysset stien. Jeg trodde jeg så grøntfeltet rett til venstre for meg. Tapte over 30 sek der. Mange folk her og ligger i klynga.

Alle andre står stille på 20.post og studerer veivalg. Jeg hadde det klart og løp ut først. Men jeg klarte å løpe inn feil sti et stykke og havnet litt bak i gruppa. Beholdt roen over den siste haugen og klarte å unngå bom, kun litt inn i 23.post.

Selvfølgelig ikke fornøyd. Over 17 min bom! Men jeg trodde jeg kom inn som nummer 100 eller noe, men hadde ikke tapt mer enn 12 plasser. Nok en erfaring rikere og det er bare å se framover mot nye konkurranser som kommer.
Show comments (0)
 
10MILA Glimåkra (27/04/2019) 10MILA Glimåkra (27/04/2019)