O-sjuer nr.6 (19/06/2019)
Category: O-sjuer/Bygdakamp
Map/area: Vulusjøen
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Treningsløp
Distance: 7 km
Time: 44:35
Average HR: 174
Maximum HR: 186
Hadde tenkt å få dette som ei fin hardøkt. Kroppen har holdt seg frisk etter Jukola så det er bra.

Starter bra de fire første postene. Går 10 sek inn i 3.post, Kanskje ikke det beste veivalget til 5.post og bommer i tillegg. Ca 30 sek. Har først kontroll på hvor jeg er, men føler kompasset sier noe annet. Så da jeg er på vei oppover etter å ha passert elva begynner jeg å tro at jeg har passer ved høydepunket lenger nord. Bra 5-8. post bortsett fra litt dårlig retning til 7.post.

Så kommer blemma. Megabom på 6,5min! Dårlig retning ut av post og tror jeg passerer bekken lenger opp. Saumfarer lia uten å vite hvor jeg er. og henter meg igjen da jeg kommer nesten ned mot elva. Ikke mye motivasjon til å pushe videre, men forsøker. Ny feil til 11.post. Tenker jeg ser den store treklynga med steiner da jeg passerer toppen, men det var bare noen små trær. Bruker heller ikke kompasset over der og da ender det i en stor paralellfeil. Taper over 1 min.

Resten bra. Absolutt ikke fornøyd, slike bommer på 9.post skal ikke skje. Fin sjanse i helga til å løpe gode løp og få en god følelse inn mot Eyoc.
Show comments (0)
 
O-sjuer nr.6 (19/06/2019) O-sjuer nr.6 (19/06/2019)