Sprinttrening med innslag av linje-o (17/07/2019)
Category: Trening
Map/area: Steinkjer/Guldbergaunet
Organiser: meg
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 8.07 km
Time: 40:40
Average HR: 159
Maximum HR: 174
Tok et kart fra broren min. Ble brukt til en HL-samling i vår. Tegnet på noen ekstra sløyfer. Generelt var kartet bra, men det lysegule var veldig dårlig løpbart og hoppet som regel over det. Mye trafikk i område. Målet var å alltid ha klart hvor jeg skulle ut av posten før jeg kommer til posten. Greide det bra bortsett fra den posten før 14.post. Der hadde jeg planlagt å løpe høyre. Men ble litt stresset av mye biler på stedet og fortet meg over veien uten å tenke på hvor jeg skulle etterpå. Runder hjørnet og innser og jeg har løpt feil, for sent å snu da.

På den første linja løp jeg på feil side av ett tre på slutten. Eller bra, gadd ikke løpe rundt huset i starten. Mye brennesle og dritt. Linje nr.2 etter 5.post gikk utrolig dårlig. Slike feil skal ikke skje i det heletatt. Skjønner ikke hva som har skjedd, men jeg krysser jo veien med en gang. Løper ned til venstre og tror jeg er på linja. Får ikke husene til å stemme og tror at jeg er i gata over, noe som ikke stemmer i det heletatt med at jeg allerede har løpt ned en gate. Løper da ned en gate. Først da innser jeg feilen. Løper opp til linja. Mot slutten løper jeg ikke opp mot linja pga mye vegetasjon.

Nytt bygg ved 8.post. Grunnen til at jeg ikke løp på venstre side av huset til 9.post var at det var gjerdet inn og under oppussing. Fornøyd med linjen etter 11.post. Da jeg krysset veien litt over halvveis løp jeg over gangfeltene siden det var en del biler.

På linja ved broen på slutten feiler jeg igjen. Løper ikke langs elva siden det sitter mange folk der og fisker. Men feilen var at jeg oppfattet krysset som huset og løp altfor langt. Feil veivalg til 16.post.

Mye bra og mye dårlig. Lang økt hvor jeg også fikk trenet på å være fokusert lenge. Får ta med meg feilene til neste sprintøkt.
Show comments (0)
 
Sprinttrening med innslag av linje-o (17/07/2019) Sprinttrening med innslag av linje-o (17/07/2019)