NC-lang fellesstart (16/08/2019)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Mørk golfbane
Organiser: WOC2019
Country: Norge
Discipline: Fellesstart lang
Distance: 9.75 km
Time: 58:56
Average HR: 184
Maximum HR: 193
Fellesstart med nesten 90 stk på start. Vi visste ingenting om type gafling eller ikke. Hadde tenkt meg til at det ble sommerfulger eller noe sånt, men det ble det ikke. Det var en helt vanlig løype og alle hadde samme.

Kom langt bak i starten. Det var kaos over elva etter startpost. Løp meg opp så mye jeg kunne. På 1.post var jeg nr 19. Allerede 45 sek bak. Da visste jeg ikke helt hvordan jeg lå ann. Løp meg enda mer opp til 2.post og lå på 12.plass.

Inn i 3.post så jeg det som måtte være teten på vei ut av posten. De hadde bommet litt på den. Etter 4.post dro Viktor Svensk i fra alle sammen og var i en helt egen klasse og vant tilslutt med 4 minutter.

Hadde egentlig tenkt å dra litt venstre til 5.post. Men ingen andre gjorde det og fant ut at jeg bare ville tape på å løpe alene der. Rett før 5.post slo jeg venstre storetå i en stein eller noe liknende. Hadde da mer enn nok med å henge på til 6.post og vidre mot 7.post. Det gjorde ekstremt vondt først, men gikk seg til utover løpet.

Ut av 6.post lå jeg sammen med Søren og Clemens. Mot 9.post løp jeg først og tok komandoen. Da møtte vi på en annen gruppe som løp rett på og tapte på det. Til 12.post prøvde jeg å finne god løpbarhet siden det var veldig tett i det grønne. Lå først hele veien inn til 12.post. Den andre gruppa vi møtte på ved 9.post løp høyre på vei.

Søren la seg fremst før 12.post og løp først inn mot 13.post, men da bommet han. Vi tapte 40 sek og ble tatt igjen av den andre gruppa. Vi var da 6 stk innen 5 sek på 13.post.

Hadde nok meg å henge med og klarte aldri og komme meg helt opp i tet. Endte på 6.plass i mål, kun 8 sek bak Søren på 2.plass. Selv med en lang spurt klarte jeg aldri å ta igjen noen. Men er veldig fornøyd med løpet likvell.
Show comments (0)
 
NC-lang fellesstart (16/08/2019) NC-lang fellesstart (16/08/2019)