Sprintliga heatfinaler (01/09/2019)
Category: Konkurranse
Map/area: Ranheim
Organiser: Nidarøst OK
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 3.99 km
Time: 14:16
Average HR: 189
Maximum HR: 195
Ble med på løpet med tanke på NM-knockoutsprint i Verdal om noen uker. Heatfinaler på bakgrunn av gårsdagens løp, men jeg løp ikke i går og ble da plassert i siste heat. Det samme gjorde Simen Spets Storhov og fikk god matching av han. Runners Choice var det også med 3 helt ulike varianter. Jeg valgde den som er tegnet med vanlige lilla streker på denne kartet. Tror den er ganske bra.

Feil veivalg til 3.post i tillegg til dårlig utgang på mitt veivalg. Tapte litt over 5 sek. Hadde ikke lest 7.post godt nok og tapte nesten 5 sek. Holdt på å løpe feil ut av 12.post, men løp opp til stien da jeg nok ikke så at veien gikk dit jeg skulle. Tapte sikkert 5 sek.

Ledet ved kartbytte på 15.post med 11 sek på Simen. Leste kun litt av postbeskrivelsen og trodde den lå på utsiden av gjerde, men det var på utsiden av gresset. Løp inn og så at den lå på innsiden. Så ikke åpningen sørfra. Tapte nok over 15 sek på strekket. Stusset på at ikke Simen var like bak meg. Møtte han inn til 17.post, da han var på vei ut av 18.post. Tenkte han hadde sett noe jeg ikke hadde sett og kommet langt før meg.

Bra inn til mål bortsett fra at jeg tapte 5 sek på dårlig stempling på sistepost og måtte snu. Det viste seg etterpå at Simen ikke hadde tatt 16.post, så det forklarte jo en del. Han hadde oversett den. Så vant det dårligste heatet ;) Tror dette er det sprintløpet med raskest km/tid jeg har løpt, 3.35 min/km.
Show comments (0)
 
Sprintliga heatfinaler (01/09/2019) Sprintliga heatfinaler (01/09/2019)