NM knockout-sprint finale (21/09/2019)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Verdalsøra
Organiser: Verdal OK
Country: Norge
Discipline: Knockout-sprint
Distance: 2.26 km
Time: 7:35
Average HR: 188
Maximum HR: 197
Ugaflet fellesstart i finalen. Alle løper stort sett egentlig i en stor gruppe i starten.

På arena er alle innen 7 sek og jeg er nr.3, 2 sek bak. Jeg tror det var 4 stk inkludert meg som løp høyre veivalget til 7.post. Like før posten så vi de andre i gaten til venstre for oss, de tapte en del sekunder. Vil bare si at det var bare jeg som ikke løp på det lilla området ved 8.post (av vi fire tror jeg).

Veldig jevnt mellom oss på 9.post og var i ryggen på Cornelius mot 10.post. Tok et eget veivalg. Kan ikke huske at jeg løp så langt rundt den bygningen. Kun få meter før jeg når posten kommer de andre og jeg prøver å komme meg til posten mens de suser forbi. Jeg snur automatisk etter de andre. Det burde jeg ikke ha gjort. Jeg burde bare ha fortsatt og løpt på andre siden av bygningen. Det tenkte jeg ikke på. Det kunne vært veldig spennende, fordi det tjener man mange sekunder på kontra å snu som jeg gjorde.

Prøvde alt jeg kunne å ta de igjen. Oppløpet var noen meter for kort i dag. Det ble 4.plass. 1 sek bak bronsje, 2 sek bak sølv og 5 sek bak gull. Hadde en maksfart på oppløpet på 30,2 km/t! Helt sykt.

Helt tilslutt. All ære til O-idol gutta som løp raskere enn oss i H17-18!
Show comments (0)
 
NM knockout-sprint finale (21/09/2019) NM knockout-sprint finale (21/09/2019)