Hu & Hei 2019 (05/10/2019)
Category: Konkurranse
Map/area: Bymarka
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Gampeløp
Distance: 36 km
Time: 262:03
Average HR: 163
Maximum HR: 191
Målet på start var egentlig å bare fullføre. Løp ikke snuskeløpet og startet i fellesstarten. I år ventet 2 runder på litt over 27 km i luftlinje tilsammen. Har aldri løp i nærheten så langt før.

I det starten går løper jeg bort for å sjekke at jeg har tegnet på førstepost riktig. Så piler jeg avgårde og kommer meg fram i tet. Da vi kommer ned mot Vintervannet løper alle til høyre, men jeg hadde planlagt venstre og gjør det. Kommer før alle sammen! Ligger 100 meter forran hele klynga og vell så det før 1.post. Treffer folk fra fellesstarten på vei ut fra 1.post. Etter dette ser jeg nesten aldri folk. Tar igjen mange til 2.post som løp snusk.

Tror et er bra veivalg til 3.post, men kanskje litt bedre men venstre for Gråkallen. Møter mange som kommer mot meg til 4.post. Tenker å spare litt høyde og løpe i lia til 5.post. Det burde jeg ikke. Burde løpt myra ned og søkket opp. Veldig stygt i lia og mister kontrollen. Taper 12 min og veien opp til posten var veldig tung. Begynner å bli stive i beina. Får nok svi for den litt harde åpningen, men det var nesten verdt det. Det var morro å løpe fra alle. Tungt opp til 6.post.

Tar noen min pause på passering og fyller opp med vann i vesten. Hele sisterunden ble et mentalt slit. Klarer ikke løpe tvert det blir noen får prosent stigning. Jeg er stokk stiv i alt som heter muskler i beina. Da jeg kommer til 10.post og ser det kun er en post igjen blir jeg glad. Sliter meg opp til Kvistingen og får noen stier bort til Vintervannet.

Ufattelig godt å komme i mål. Aldri vært så sliten før. Det står respekt av alle som fullfører synes jeg. Dette blir nok ikke siste gang. Du skal ikke se bort i fra at jeg stiller i årene som kommer!
Show comments (1)
 
Hu & Hei 2019 (05/10/2019) Hu & Hei 2019 (05/10/2019)