O-intervall Falstad (08/08/2020)
Category: Trening
Map/area: Falstad
Organiser: Paul
Country: Norge
Discipline: O-intervall
Distance: 9.39 km
Time: 73:56
Average HR: 165
Maximum HR: 185
Lang og fin o-intervall med Martin som en liten forberedelse til NM-ultra om en uke Vi løp på 1:15 000. På førstedrage startet jeg 2 min før han og motsatt på andredraget. På sistedraget var det fellesstart.

Jeg startet bra og hadde god kontroll fram til jeg var rett sør for 10.post. Måtte klarte ned et stup og tenkte bare på å komme meg ned på myra. Men jeg kom ut av retningen og visste ikke helt hvor jeg var. Jeg fortsatte bare i retningen mot posten i håp om å bli fanget opp av en av de store myrene. Da jeg kommer i dalen klarer jeg å hente jeg inn, men kommer opp på myra og får ikke skrentene rundt myra til å stemme. Blir tatt igjen av Martin på myra rett før 2.post. Får da pusha litt og avsluttet bra like før Martin i mål.

På andredraget løp jeg bra og tok igjen Martin rett før 6.post. Feilstemplet her på en skrentrekke like før posten som ikke var med på kartet. Feilstemplet også på sistepost, men fornøyd med dette draget likevell.

Fellesstart på sistedraget. Løper fra Martin og ser han ikke mer etter 9.post. Løp bra teknisk og unngikk unødig høyde til 10. og 12.post. Kom meg etterhvert ned fra 12.post, men hadde dårlig retning over haugen og inn til posten og fikk en bom. Greit fornøyd med økten. Kroppen var bra fysisk.
Show comments (0)
 
O-intervall Falstad (08/08/2020) O-intervall Falstad (08/08/2020)