NM Ultralang (15/08/2020)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Skimten
Organiser: Lierbygda OL og Sturla IF
Country: Norge
Discipline: Ultralang
Distance: 16.35 km
Time: 105:20
Average HR: 164
Maximum HR: 190
Endelig nasjonal konkurranse igjen. Planen var å åpne rolig og beholde kontrollen og være helt sikker til 1.post, for så å øke tempoet da o-teknikken var under kontrollen.

Klarte det bra og åpnet veldig bra. Deilig med drikke på 3.post. Fikk en liten bom til 4.post på 15 sek, men hadde god kontroll så det påvirket ikke flyen. På vei opp mot 5.post begynte jeg å brette kartet klart til 6.post. Jeg tok det veivalget fordi det var ganske flatt før stigningen var på sti. Måtte rette på retningen for å ikke komme på høyre side av det første vannet, så her tapte jeg nok litt. Ellers var strekket bra gjennomført bortsett fra en sving inn i posten.
Bra 7. og 8.post, men en liten bom til 9.post. Her begynte jeg å bli veldig sliten og ville bare komne meg i mål. Til 12.post hadde jeg ikke så god plan. Valgte å bare følge bekken til slutt, men det burde jeg ikke gjort. Jeg tapte 2 min til Kornelius som løp høyre rundt det grønne og fikk det hvite og stien nedover.

Tenkte å følge myrene til 13.post, men løp helt feil ut og mistet kontrollen. Så jeg bare fulgte noen løpere og trodde jeg visste hvor jeg var på myra, men jeg så et hus ved stien og skjønner ingenting. Så jeg fortsetter å følge løpere til jeg kommer til huset på kartet og først da er jeg sikker på hvor jeg er. Bra derfra og inn.

Godt fornøyd uten store bommer. Fysisk var det ok, men var nok tungt for alle sammen med 25 grader og steikende sol.
Show comments (0)
 
NM Ultralang (15/08/2020) NM Ultralang (15/08/2020)