Stafettvall Skarpåsen (22/08/2020)
Category: Trening
Map/area: Skarpåsen/Jervskogen
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: O-intervall
Distance: 9.72 km
Time: 66:18
Average HR: 172
Maximum HR: 200
Kvalitetsøkt i NM-relevant terreng med Freidig og Frol. Mange løpere på plass og det var delt opp i tre heat for herrer. Jeg løp i førsteheatet med Simon, Sindre, Isak og Mats, Håvard, Oskar og Vegard.

Starter bra og orienterer selvstendig. Kommer inn noen sek bak Oskar som var først. Bra andredrag også. Det er veldig likt med rett på og rundt til 5.post. Vi var 4 stk helt likt i mål på det draget.

Tredjedaget var det som gikk dårligst. Starter bra og prøver å henge på Håvard til 8.post, men vi har forskjellige poster og skilles. Har kort strekk til 9.post og starter med dårlig kurs og mister litt kontrollen. Leter litt etter posten før jeg løper videre for å rekke neste start. Hadde nok rukket å ta meg igjen fordi jeg var ikke sist. Håvard var bare langt forran oss andre på det draget.

Brutal start på fjerde drag. Ikke den beste gaflingen og kommer en del bak Håvard og Isaksom har bedre gafling. Jeg blir da løpenede alene. Men kommer vell inn som nummer tre.

Sykt tung start på sistedraget. Håvard løper fra etterhvert men møter han igjen på andrepost. Nedover mot hogstfeltet løper vi forskjellig og kommer helt likt, men han bommet litt så får en luke på han og Mads til sistepost. Men klarte ikke holde unna og Håvard kommer først og klarer ikke ta igjen det til mål, var nok bare 2 sek bak. Det gikk unna nedover til mål med 2.04 min/km som maksfart.

Meget fornøyd med økten, både fysiks og teknisk. Godt å ha med seg denne økten før NM-uka om noen uker.
Show comments (0)
 
Stafettvall Skarpåsen (22/08/2020) Stafettvall Skarpåsen (22/08/2020)