NM langdistanse (10/09/2020)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Mostadmarka
Organiser: Freidig, Malvik IL og Wing OK
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 8.64 km
Time: 56:51
Average HR: 180
Maximum HR: 188
Endelig NM på «nesten hjemmebane». Var godt forberedt og kroppen var bra.

Startet bra de to første postene. Bra start til 3.post og tok litt stigning etter bekken, men ikke nok. Ekstremt dårlig tetning. Så den store myra og så hvordan kompasset var helt feil. Tapte 40 sek.

Bra 4.post, kun 10 sek tidstap inn i posten. Litt vel defensivt til 5.post. Tror det mest optimale er å løpe inn to skrenter lenger opp. Tapte 20 sek.
Raskt ut av 5.post og fin trase helt til stigningen begynte. Tapte 20 sek på en sving der. Husket ikke helt hva som var grunnen, tro det var at jeg ikke så noen bekk som gikk opp. Inn mot posten trodd jeg at jeg var ved den gule flekken, så kom for langt opp før posten. Tapte 20 sek der også.

Tror ikke det skilles mye på veivalg til 7.post, men inngangen min var dårlig. Bra 8.post. Ledet løpet her med 1 min over Martin. Valgte et sikkert veivalg til 9.post. Hadde god kontroll fram til den gula myra ved hogstfeltet ikke langt før posten. Tror jeg vet hva som skjedde. Trodde jeg løp ned myrdraget og ned til den nederste myra. Så da jeg tok av myra trodde jeg at jeg var 100m lenger ned. Merker at ting skurrer med at søkkene bortover ikke stemmer. Kom til en annen post før jeg snudde, men visste ikke helt hvor den var. Fant den til slutt etter å ha tapt 2.10 min.

Stressa resten, noe som stridet tvert imot planen. Dårlig 10.post og 30 sek bom på 11.post.

Lå på 3.plass ved 9.post og uten de siste feilene kunne jeg tatt sølv eller bronse likevel. Endte på den kipe 4.plassen 56 sek bak Martin. Ny mulighet på mellomdistanse lørdag!
Show comments (0)
 
NM langdistanse (10/09/2020) NM langdistanse (10/09/2020)