NM stafett (13/09/2020)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Venna
Organiser: Freidig, Malvik IL og Wing OK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 1.etappe
Distance: 6.75 km
Time: 37:37
Average HR: 177
Maximum HR: 192
Spent på hvilket lag jeg løp på, og etappe jeg ble satt på. Ble satt på 1.etappe på 1.laget til Frol!

Følte meg fortsatt ganske sprek i beina etter to konkurranser. Planen var å spikre de første gaflede postene for å komme langt fram ved første fellespost og sannsynligvis da være langt fremme og kunne henge med teten.

Full krig om plassering til startpost. Klarte å komme langt fram. Løp bra og var først på 1.post og inn til 2.post begynte det å komme flere folk. Hang med opp til 3.post, men valgte en egen trase på slutten. Alle de andre løp på myra og opp den hvite skogen. Gjennomførte ikke helt bra, men tapte ikke noen plasser.

Full fart til 4.post, men plutselig var jeg alene inn mot posten. Litt nølende til 5.post før Ulf og Nordberg tar meg igjen. Inn mot fellesposten kommer det løpere fra alle kanter. Løper bra mot passering og tar noen egne traser for å ta inn sekunder på de helt fremme. Lykkes ikke alltid med det.

Fram til nå har jeg sjekket to og to koder framover, men leste feil på posten etter passering. Må stoppe opp å sjekke og taper 5-10 sek. Kommer litt bak opp bakken. Alle får en liten bom til steinen på vei tilbake. Og det står nok 10 stk og skal stemple samtidig. Løper det jeg har resten av løypa og kommer inn som nr.9 og 19 sek bak Andren som var først.

Veldig fornøyd med etappen og bedre enn jeg hadde trodd. Det er nok den beste etappen jeg har løpt i stafett. Bra løpt av Sindre og Isak også og vi kommer på 9.plass. Det er vi fornøyd med.
Show comments (0)
 
NM stafett (13/09/2020) NM stafett (13/09/2020)