NM Mellomdistanse Finale (14/09/2013)
Category: Konkurranse
Map/area: Røråsveien
Organiser: Kongsberg OL
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.43 km
Time: 38:37
S-1 - Greit og kort strekk, tar det litt piano inn i posten for å være sikker.
1-2 - Får ikke taket på kurvene på vei mot posten. Stoppet flere ganger for å prøve og lese meg inn, men endte med å bare stole på retningen.
2-9 - Flyter på veldig bra i denne delen av løypa. Plukker postene raskt og rett, selv om jeg ikke har den virkelig gode følelsen.
9-10 - Vurderer rundt, men synes det ser langt ut, velger derfor rett på. Drar litt ut på retningen, prøver å justere når jeg ser 15. post. Retter opp for lite og løper rett i skrenten rett sør for posten.
10-14 - Veldig dårlig flyt i orienteringa i denne delen av løypa. Må flere steder stoppe opp da jeg ikke skjønner kart og terreng.
14-15 - Ser ikke slepet da jeg løper over det, kommer ned på veien for langt øst og får en halvdårlig trase inn i posten.
15-16 - Planen var å ta den utydlige stien mot det åpne området, så opp mot posten fra husene. Dette var nok i utgangspunktet et dårligere veivalg enn rett på. Det ble ikke noe bedre av en dårlig gjennomføring.
17-18 - Spikeren i kista. Har bra kontroll da jeg nærmer meg ringen, men da jeg kommer frem dit jeg vil ha posten ser jeg den ikke. Løper tilbake til høydepunktet i ringkanten og prøver på nytt. Finner den ikke før jeg tar en siste runde rundt kollen.
18-M - Plukker de siste postene bra.

Show comments (0)
 
NM Mellomdistanse Finale (14/09/2013) NM Mellomdistanse Finale (14/09/2013)