NM Langdistanse (10/09/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Gjeldsåsen
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Starten av løpet preges av nerver. Starter som alltid hardt, men henger ikke helt med på kartet. Har flere kartstopp ned lia til førstepost, og da jeg kommer til knekken på den andre grøfta tror jeg jeg har kommet langt nok. Stresser i vei uten å tenke meg helt om, går sikkert nesten 1min totalt. Fortsetter å stresse i starten av andrestrekket, men tar meg selv i det og får roet meg selv ned. Flyter bra på vidre, men ikke helt 100% nøyaktig inn i 3. og 4. Veldig fornøyd med 5. strekket, overrasket over hvor tydlig det hvite og mellomgrønne var. Skjelden vare på trønderske kart.

Bruker litt tid på 5. for å sikre veivalget til 6. Fornøyd med veivalget, men slurver litt på gjennomføringen og inn mot posten (totalt +30sek). Kommer inn i en ny perode der jeg stresser litt for mye, fører med seg 15sek sving i 7. og 10. Jobber meg inn i en nye god teknisk periode etter det og frem til passering. Fysisk er jeg fortsatt sprek nok til å holde bra trykk opp til 13., men da det flater ut mot 14 og jeg tenker "her er det bare å kjøre på" vil ikke kroppen være med lengre. Det fører med seg en psykisk knekk, ekstra godt å få gode tilbakemeldiger på passering.

Helt horribel retning mot 16. post. Oppdager det da jeg passerer høyeste punkt, men retter ikke opp så mye om jeg tror. Oppdager fort feilen da jeg kommer ned på platået, men legger da inn en liten æresrunde rundt posten (+1:20). Slipper meg så ned en kurve for mye mot 17. Merker det fort, men går noen sekunder. Går godt men tungt herfra og inn. Vet det er mye å kjempe om og prøver å virkelig trykke til opp siste bakke, men beina er ikke helt med og vil altid velge de fineste traseene.

Forferdelig sliten, og halvfornøyd med løpet etter målgang. Føler på meg at missene til 1 og 16 er for store til å berge medalje, noe som til slutt viser seg å stemme.
Show comments (0)
 
NM Langdistanse (10/09/2015)