Solrenningen (24/04/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Skårefjell
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 17.75 km
Time: 92:12
Har veldig blandede følelser til egen prestasjon i dagens løp. Jeg klarer å reise meg etter den noe uforklarlige fysiske kolapsen på gårsdagens mellomdistanse. Kroppen responderer bra og jeg føler meg sprek, men klarer aldri å komme opp i høyeste gir. Jeg klarer ikke å legge dette til side og blir etterhvert både litt deffensiv og frustrert over dette. Takler det med andre ord ikke etter boka.
O-teknisk er det også på mange måter bedre enn i går. Legger igjen litt tid i starten(20sek på 3. og 15-20sek i starten av 4.strekket), men begrenser tidstapene på en bra måte og lar meg ikke stresse av det. Klarer desverre ikke å holde sammen teknikken hele veien. Mistenker at frustrasjonen over det fysiske etterhvert også påvirket teknikke, spesielt i midtpartiet. Et gjennomgående tema var at jeg ikke orienterte godt nok underveis på langstrekkene, løp litt med hodet under armen. Koster meg 20sek til 9., 1min til 14. og 45sek til 15. Blir også 25sek postbom på 10.
Kvikner til igjen når jeg ser det nærmer seg slutten. Er godt fornøyd med avslutningen (fra 15-16. til mål). Overrasket over at jeg ikke var lengre bak i mål, og overrasket over hvor tett det var.
Til tross for bein som ikke ville opp i høyeste gir var farten egentlig bra nok. Tror jeg hadde alle muligheter til å løse billett på EM-toget i dag, men lar sjansen gå til spille og blir stående på perrongen og se det glir forbi.
Show comments (0)
 
Solrenningen (24/04/2016) Solrenningen (24/04/2016)