Kurve-o Båsmofjellet (30/06/2012)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Båsmofjellet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 12.06 km
Time: 82:51
Hardøkt på kurvekart. Lang og tøff løype, 10,7 km. Tenkte å se an om jeg skulle løpe hele. Det gikk heldigvis uten noe problem. Litt tunge lår i dag, men jeg har fortsatt denne følelsen av at kroppen spiller på lag. Fantastisk godt. Jobbet med å ha flyt inn og ut av postene. Så lite tid inne i postringen som overhodet mulig. Det førte til at jeg løp med noe større risiko enn jeg gjør i en vanlig konkurransesituasjon. Men bra trening er det. Pusher grenser. Har veldig bra fart gjennom de ti første postene. Litt dårlig trasé til elleve. Venter posten et platå for tidlig på 14. Bra derifra og til 22 (løp riktignok litt for langt opp i søkket på 19 før jeg stemplet). Så får jeg en dårlig periode som starter med en skeiv kurs gjennom det grønne. Tar meg inn igjen, men er litt i tvil om jeg virkelig var på posten. På 24 ser jeg ikke noe til to-strekskollen vest i ringen, og blir derfor veldig forvirret, noe som fører til en ny miss på neste. Da tar jeg meg sammen og får noen gode strekk igjen. 31 er veldig diffus, men det irriterer meg at jeg lar meg lure ut av kursen jeg hadde tatt. MP på 32. Ouch. Veldig vanskelig i det grønne. På 34. post Gjør jeg alt riktig fram til jeg kommer til detaljen. Der begynner jeg å tvile fordi jeg ser ei hytte like ved. Der og da å virker det på meg av en eller annen grunn helt usannsynlig at det kan være et høydepunkt i nærheten av ei hytte, noe som resulterer i halvveis panikk. Etter 45 sek roting ser jeg det til slutt. Så blir det mer åpent terreng noen poster. Stoler ikke på kompasset og det resulterer i noen halvdårlige kurser. Nesten MP på 40, men innser det i siste liten. Kjemper bra på fysisk opp bakkene på slutten. Herlig å kjenne det gjøre litt vondt. Imidlertid irriterende dårlig avslutning. Løper forbi detaljen to poster på rad. Henholdsvis 15 og 70 sek bom. Gropa på 46 var riktignok litt under minstemål, men bommene skyldtes nok at jeg løp med litt høy risiko. Dundret inn i postene uten å tilpasse farten. Da skal det noe til å gå bomfritt igjennom. Bra spurt
Hide comments (2)
Bjørn-Willy : Satan... Hvor ofte sjekka du kartet inn til post 2 ? Hvis det ikke er satt ut postmarkering er det jo helt sykt å gå rett inn i den ... Og raskere enn 7 min/km inn i post 2.... Imponert.
Yngve Skogstad : Takktakk. Det var ingen poster, nei. Var forberedt på å bare måtte kjøre på kompasset, men kurvene var såpass tydelige at jeg brukte disse primært og dobbeltsjekket med kompasset.
Post new comment
Save
 
Kurve-o Båsmofjellet (30/06/2012)