Nattøkt på kurvekart (12/12/2012)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Skillevollen
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 6.52 km
Time: 57:30
Average HR: 142
Maximum HR: 161
Jeg tror nesten jeg hadde klart meg like bra hadde jeg lagt igjen kompasset hjemme. Her er det jo helt klart noen systemkræsj med hensyn til retningene. Og samtidig skjer dette steder hvor jeg vet at jeg var veldig nøyaktig med kompasset. Eksempelvis: 1, 14, 19, 22. Til tredje var jeg ikke nøyaktig nok gjennom det grønne. Kun min egen feil. Fornøyd med partiet 3.-11. Ut ifra sistnevnte post var jeg ikke skjerpet nok. Fant en fin trase under ei kraftlinje, og løp avgårde. Plutselig sto jeg nesten nede ved elva, og begynte å lure på om jeg hadde feilstemplet på forrige. Tok derfor litt tid å relokalisere. 14.-18. var også en god periode. Her begynte det også å bli grønnere, så er fornøyd med hvordan jeg taklet dette. Nittende taklet jeg derimot heller dårlig. Skjønte at jeg ikke lå på streken, men klarte ikke å avgjøre om jeg befant meg til høyre eller til venstre. Stemplet litt for høyt opp i søkket på 22. Ellers grei avslutning. Totalt sett mye å plukke på, men fikk perioder hvor jeg orienterte tilnærmet feilfritt. En viss bedring ifra gårsdagen, vil jeg si. Hadde tross alt bare kurver og stein/skrenter å gå etter i dag.
Hide comments (2)
Johan : På tide å dra opp sokkene og få orden på kompassjobben, Yngve. Det er en stund siden du og Albin utgjorde gullstandarden for retningsløping nå.
Yngve Skogstad : Har dratt opp sokkene så langt at det snart lukter bajs av dem, men jeg får det likevel ikke til å fungere. Skjønner ikke hva greia er...
Post new comment
Save
 
Nattøkt på kurvekart (12/12/2012)