Natteksperiment (02/12/2014)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Innergardlia
Organiser: moi
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 6.17 km
Time: 63:37
Average HR: 129
Maximum HR: 144
Hadde laget meg ei litt spesiell løype, og følte meg jævla smart. Formålet var å trene på det å entre grønne, tekniske områder. Ei av problemstillingene jeg hadde sett for meg å støte på var dette med fartstilpassing, men det ble det ikke så mye av. Det hadde nemlig snødd en hel del, så det gikk forferdelig sakte. Jaja, det ble krevende nok uansett. Problemene oppstod imidlertid ikke i den grønne kalksteinssirkelen min, men når jeg løp kun på kurvene.
Fin start, men hadde ikke noen god følelse. Fant ikke gropa på sjette, og nøling på sjuende (var noen svære steiner og skrenter som forvirret meg. Visste ikke helt hvor jeg var, men relokaliserte like før åttende. Her ifra ble det mindre hogst, mer skog, litt mindre snø og en Yngve i litt bedre humør. Bra periode ifra 10.-14. post. Til 16. post skjønner jeg ikke helt hva som skjedde, jeg var jo på riktig vei. Gropa på 20. post tror jeg ligger litt høyere. Syntes i alle fall at jeg måtte mye opp for å finne den (GPS-en støtter meg også, uten at man skal stole blindt på den). Støtte på en sti til 23. post, og valgte å følge den. Ble likevel litt usikker inn i posten.
Totalt sett ingen stor suksess, men noen strekk jeg er godt fornøyd med (3, 4, 11, 12, 18). Skikkelig trasig å løpe så sakte, forstår ikke at norske juniorer gidder å dasse rundt i et slikt tempo til vanlig.
Hide comments (2)
Post new comment
Save
 
Natteksperiment (02/12/2014) Natteksperiment (02/12/2014)