Kurveøkt natt (18/12/2014)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Mofjellet
Organiser: moi
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 6.19 km
Time: 47:50
Average HR: 138
Maximum HR: 151
Kurveøkt som del av langtur. Mye snø, men i og med at jeg stort sett løp nedover oppnådde jeg grei fart likevel. Blåser en del her, så det gjaldt å finne de traséene hvor snøen i størst grad hadde blåst vekk.
Hadde satt meg som mål å ha en plan for hele strekket, noe jeg ikke greide. Var for slepphendt og overbærende med meg selv. Det er jo ikke slik at det var så krevende orientering at det å legge gode planer i forkant var umulig. Kanskje var det heller motsatt, at løypa bød på så få utfordringer at jeg ikke greide å være fullt konsentrert?
Uansett, foruten sisteposten er det egentlig ikke så mye å plukke på. Er noen dårlige kompasskurser flere steder. Ble ikke enig med kompasset i dag da det var utrolig lite stabilt, så for å få tatt en nøyaktig kurs måtte jeg nærmest stoppe helt opp. Fornøyd med at jeg klarte å være såpass kald at jeg tok meg tid til en ordentlig kurs både til åttende og tolvte, de to vanskeligste postene.
Like flink var jeg ikke til sistepost. Til mitt forsvar er riktignok kartet elendig her. Jeg kunne like gjerne ha løpt på hvitt kart, for det finnes ikke en kurve som stemmer. Kom skeivt ut, og hadde ingen plan for hvordan jeg skulle angripe posten. Stemplet til slutt på det eneste i nærheten som med litt godvilje kunne tolkes som en kolle.
Totalt sett ikke ei gjennomføring som bygger selvtillit. Klarte ikke å gjøre det jeg hadde bestemt meg for, og fikk aldri noen god følelse med kompasset.
Hide comments (2)
Hypocriteobserver: "Mye snø"
Stein Ove: Trøstevise til o-løpere
http://www.youtube.com/watch?v=RP1EkW3W1r8
Post new comment
Save
 
Kurveøkt natt (18/12/2014) Kurveøkt natt (18/12/2014)