Stafettøkt Dehesa (31/03/2015)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Dehesa
Organiser: O-travel/Frol/Freidig
Country: Spania
Discipline: Stafett
Leg: 1. etp
Distance: 10.94 km
Time: 56:57
Average HR: 164
Maximum HR: 170
Avsluttende hardøkt på samlinga. Stafettsimulering med veksling etter den første, korte runden. Løp første etappe.

Hele laget hadde som oppgave å løpe med sikkerhet. For meg personlig innebar dette å finne sikre, gode postinnganger. Jeg hadde ikke noen intensjon om nødvendigvis å løpe så mye rundt, men det ble til at jeg gjorde dét. Det lønte seg som regel.

Løp med håndbrekket på den første runden, og tok litt tid før jeg fikk opp farta. Dårlig gjennomført andrestrekk, og tapte nok noen sekunder på mitt omgående veivalg til fjerde. Fikk dog en fantastisk fin inngang til posten, så er fornøyd med valget. De nevnte postene, samt at jeg hadde lang gafling, førte til at jeg var et stykke bak ved veksling, men jeg lot meg ikke stresse for mye av dette.

Ble alene på mitt veivalg til åttende, men kom sammen med Jørgen inn i posten. Hadde da kommet inn i løpet, og her startet en god periode i løpet mitt. Litt nølende midtveis mot tiende, men full fart ned bakken og inn i posten. Var nå veldig motivert og konsentrert. Deilig følelse, inne i sonen.

Fant ikke båndet på 13. post (det skulle være flyttet til en skrent i ringkanten), så dro ned og stemplet på den egentlige detaljen.

Mye rundtløping de påfølgende strekkene, men opplevde ikke at jeg gjorde det på en defensiv måte. Første gang jeg spottet Martin var på det store, åpne området mot 16. post. Da var han et halvt minutt foran meg. Jeg måtte stagge instinktet mitt som opprinnelig bare sa «pulveriser ham! Drep dem alle!», og heller være tro mot planen om å løpe disiplinert for laget, og ikke for mitt ego.

På 17. post var vi likt, og deretter gled jeg litt ifra. La igjen 10 sek på 20. post, da det hverken var noen ordentlig skrent eller noe postmarkering der. Var imidlertid sikker på at jeg var på riktig sted, så fortsatte. Gjorde som planlagt også de siste postene, men glemte at jeg måtte passere et piggtrådgjerde mot sistepost. Dundret dermed inn i det med full kraft, og ble slengt i bakken. Fikk noen kule sår og blødde en del, så det var bare pluss pluss omega santa ;)

Godt fornøyd med den tekniske og mentale gjennomføringa. Holdt meg konsekvent til planen. Også oppløftende å se at vi var minst fem stk gutter som lyktes veldig bra med det.
Hide comments (5)
Paul: Når skal du legge ut gps fra Långa på 10mila 2014?
Jo: Ja, Yngvis
Yngve : Hvis jeg hadde hatt GPS-fila, så skulle jeg gjerne ha gjort det. Mistet imidlertid tilnærmet alle GPS-filer ifra i fjor... :(
Yngve : Det jeg kanskje finner mer besynderlig er at det tydeligvis ikke er noen her som stusser over at jeg åpenbart fantaserer om å drepe Martin :/
CPLKLU: Kommer det snart noen gps-spor fra i fjor?
Post new comment
Save
 
Stafettøkt Dehesa (31/03/2015) Stafettøkt Dehesa (31/03/2015)