Kurve-o Emilmyra (25/05/2015)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Skonseng
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.34 km
Time: 52:13
Kurveøkt på Skonseng-kartet. Var spent på snøforholdene. En del snø mellom fjerde og halveis på åttendestrekket, men ellers mye bart og fint.

Arbeidsoppgaver står på kartet. Var konsentrert, og greide stort sett å gjøre som planlagt. Synes det var krevende å ta kompasskurser. Fikk av en eller annen grunn konstant grankvister i trynet i dag. Synes like fullt jeg brukte kompasset bra som kontrollmekanisme, og det var også formålet.

Til tredjepost har åpenbart klokka slitt med å finne satellitter, for her løp jeg ikke på noen måte så sikksakk og ujevnt som det ser ut som.

Hadde ikke lest hele strekket til 14. post, og dette straffet seg. Ubesluttsomt og dårlig gjennomført. Nølende siste tredel av sekstendestrekket. Ellers mye bra i dag. Lite bomming, men hadde sett for meg at jeg skulle greie å forenkle noe mer enn jeg gjorde. Hadde nok vært enklere med fullstendig kart.
Hide comments (3)
Karsten: Yngve, Yngve, he's our man! If he can't do it someone can!
Yngve Skogstad : Åh, Karsten, du får meg til å rødme ?:*:?(*/////?/////*)?:*:?
Yngve Skogstad : jepp, folkens, dette er hvordan fjeset mitt ser ut når jeg rødmer. hvis dere ikke liker det kan dere bare stfu
Post new comment
Save
 
Kurve-o Emilmyra (25/05/2015) Kurve-o Emilmyra (25/05/2015)