Statussjekk av livet mitt (28/05/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Fagerlia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 10.64 km
Time: 59:07
Forkorta langdistanse i Fagerlia. Økta var tenkt som en slags statussjekk før WC i Halden. Ikke bare o-teknisk og forrmmessig, men vel så mye som en test av kneet mitt. Dette ble første "ordentlige" hardøkt med orientering siden 10mila.

Arbeidsoppgavene var grunnleggende: legg en plan & sjekk retninga, stupid. Jeg skulle ikke la meg friste til å la beina overtale hjernen til å fraskrive seg ansvar. De hadde en god dialog nesten hele veien. Et unntak var til tolvte, hvor jeg peisa på ned lia uten å sjekke retning eller ha noen nøyaktig plan for hvordan jeg skulle angripe posten. Det endte med at jeg ble stående helt i ro i 10 sek før jeg greide å hente meg inn igjen (jeg befant meg da helt i kanten av området som er synfart, så det jeg så nedefor meg, stemte heller dårlig)

Når det gjelder kompasarbeidet var dette et stort steg i riktig retning, selv om det er rom for forbedring også her. Merket at jeg var ekstra dyktig når det gjaldt som mest, mens der man kanskje skulle tro det var enklere, gjorde jeg en dårligere jobb.

Det mest positive med denne økta var uansett at jeg kunne bevege meg tilnærmet uhemmet av kneskaden min. Selv om jeg ikke var like smidig og tøff i skogen som på mitt beste, kunne jeg for første gang løpe uten å tenke på hvordan jeg skal bevege høyrebeinet slik at jeg ikke får smerter. Herlig!

Jeg husker en gang jeg løp hardøkt her noen år tilbake, og hadde ei kilometertid på ca. 6'20'', og tenke etterpå at "en dag, om noen år, så skal jeg komme tilbake hit og løpe på under 6 blank". Den dagen kom altså i dag, Ja, du vet hva de sier, drømmer kan faktisk bli virkelighet :')

PS: H-ene som er strødd utover lia nord for Langtjønna skal indikere at det nå er hogstfelt. Visste ikke hvor grensa gikk på forhånd, men det strekker seg altså helt til 15. post. Gjorde løpbarheten noe dårligere enn den ellers hadde vært. Jauda, her skal det altså bli en feiende flott flyplass, slik at bleikfeite ranværinger kan reise direkte til ferieboligene sine i Alicante og sitte der og nyte AFP-en sin mens de skriver xenofobisk oppgulp i kommentarfeltene på VG nett :-)
Hide comments (8)
Yngve Skogstad : Fordomsfull, moi?

Den nøyaktige kilometertida ble altså 5'55,8'', for den nysgjerrige leser. Nå, gå ned på din lokale friidrettsbane og se hvor lenge DU klarer å holde den farta!
Paul: Hei, lesere av Yngves kartarkiv!

Er dere lei av å bli servert de samme kartene gang på gang?
Lei av den selvironiske tonen?
Lyst på et variert kartarkiv, med lystige kommentarer og et godt community? Let ikke mer!

Sjekk ut karta mine på: http://langtur.net/index.php?user=Paul

Liker dere det dere ser, kanskje dere kan legge igjen en kommentar, gi en like og kanskje donere en liten 500-lapp!


Vh. Paul


Yngve Skogstad : Ehh, faktisk så er det slik at folket elsker selvironi. Folk som byr på seg selv; folket elsker det! Folk som er feilbarlige mennesker av kjøtt og blod; kidsa digger det!
På dette kartarkivet får du varierte og gode kart fra hele Rana kommune pluss litt rundt omkring i mindre sentrale strøk. Jeg vil aldri finne på å løpe imaginære sprintcuper på gamle og nye tullekart.
Er du ensom? Da er den folkelige, inkluderende tonen du finner i mitt kartarkiv akkurat det du leter etter!
Lik gjerne denne siden på Facebook, og gi meg noen gode referanser på Linkedin

Kjæreste hilsener, din Yngve
Fan: Herregud, dette blir min nye startside :D https://www.facebook.com/Yngveskartarkiv/
Audun B : Enig med Fan, dette blir rett på nett og like. Morsomt å lese det du skriver, Yngve! Det er vel den eksistensielle ensomheten i meg som taler...
Tor: Wow, sjekket ut linken din,Paul, og må si meg fryktelig imponert!
Trodde Yngve hadde det beste kartarkivet, men der tok jeg feil!
Subscribed:)
Yngve Skogstad : Det sier vel sitt om dine lesere, Paul, at du må poste en direktelink for at de i det hele tatt skal finne fram til sida di...

Jeg er ikke helt sikker på hva det sier, men jeg tror det må være enten
1: Sida di er så perifer og ukjent at ingen vet om den
2: Leserne dine er så dumme at de må få en direktelink for å greie å finne fram
Olly: im sory ingve but im going to gonna follow pauls maparchivepage from know on becuz he actully provieds thoughtprovoking insights and a better community.
Onec again i am sory my freind, but u just do not dont live up to teh same stantarts;/
Post new comment
Save
 
Statussjekk av livet mitt (28/05/2015) Statussjekk av livet mitt (28/05/2015)