Mellom Kvitbergan (21/05/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Utskarpen
Organiser: moi
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.9 km
Time: 39:27
Fysisk svært krevende mellomdistanse. Har selv tegnet kartet (riktignok i 2009, pluss små endringer i fjor) så tenkte ikke de o-tekniske utfordringene ville bli de største. Ble derfor litt overrasket over hvor vanlig jeg måtte orientere. Jeg kunne i grunn ikke løpe noe særlig på karthusk eller lokalkunnskap, for jeg husket egentlig ikke så mye. Slik jeg tegner kart i dag er ikke slik jeg tegnet kart den gangen, så jeg følte nærmest at dette var et helt vanlig o-løp.

Løp 2 x 10 min først for å få litt lengde over økta. Var derfor ikke direkte fresh opp bakkene til førstepost. Tror kanskje det er vel så raskt å løpe rett på, men ville ha ei trygg innledning. De neste strekkene gikk fint teknisk, men fikk det jævla tøft fysisk. På vei inn i åttende traff jeg på en liten sausti i lia som jeg tenkte måtte være den ovenfor posten, selv om jeg syntes den kom drøyt tidlig. Fikk ting til å stemme sånn høvelig og – voilà – DSQ : ( Skjønte det «heldigvis» ikke før jeg la inn GPS-en, så jeg slapp å ta med meg en dårlig følelse.

Presset det jeg var kar om opp mot niende (fikk kjenne blodsmaken for første gang på veldig lenge), men det gikk vel ikke så veldig fort. Litt usikker på postdetaljen på tiende, det fantes to små myrer som var kloss ved hverandre. De neste postene burde vært ren nytelse, men jeg løp med hjertet i halsen da det var forferdelig glatt på berget. Var veldig forsiktig første halvdel av fjortendestrekket. Neppe optimalt veivalg til femtende. Til syttende lurer jeg på om det ikke er bedre å snu i posten, løpe mot femtende igjen, og bruke den lille sørgående stien. Sparer da ca. 10 høydemeter og slipper dessuten å klatre de hersens gjerdene. Ellers brukbar avslutning.

Fin men brutal økt, dum MP.
Hide comments (1)
MV: "Sur" MP tror jeg det heter..
Post new comment
Save
 
Mellom Kvitbergan (21/05/2016) Mellom Kvitbergan (21/05/2016)