Postutsetting Bøgdakamp (30/05/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Jamtkneppet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 15.11 km
Time: 147:48
Satte ut poster til Bygdakamp #3 som finner sted på onsdag. Er selv løypelegger. Kartet stemte bra, gjorde kun noen minimale korreksjoner. Selve økta tok litt lenger tid enn planlagt, så ble dyktig sliten mot slutten. 1'55' effektiv tid på delen av økta som jeg har med her. Godt fornøyd med den logistiske planlegginga, altså hvilke poster jeg hadde kjørt ut på hvilke depoter. Eneste glippen var at jeg først glemte 151, og dermed måtte ta den til slutt. Satte også ut 175 og 176 etterpå. Resten venter til løpsdagen. Ble igjen påminnet om hvor håpløst det er å orientere uten å kunne ha tommelgrep eller være i stand til å orientere kartet i riktig retning.
Hide comments (5)
Yngve: Okei, nå kan det ut ifra resultatene (http://brikkesys.no/strekk.php?id=1951) se ut som om jeg har satt ut 176 litt feil (når karttegneren selv blir diska bør man kanskje ta hintet...). Tror jeg må ha hengt den ut 15 m lenger nordvest, halvannen kurve for lavt. Selvsagt helt uakseptabelt. Husker jeg var i tvil her, men fant en tydelig skrent og sjekket med høydepunket i nordre ringkant. Var da så sliten at jeg ikke orket å sjekke fra flere vinkler.
At så mange ikke fant denne posten forstår jeg imidlertid ikke, for man får den jo midt i fleisen. Posten lå svært godt synlig og er jo ikke mye feil (med mindre noen har flyttet den).
Jo S: Posten hang som du sier litt for lavt i terrenget. Jeg kom ovenifra når jeg henta den og gikk rett i riktig skrent. Det stemte helt med vegetasjonstegninga sørøstover for skrenten også. Men den skrenten posten hang på burde vært med på kartet. Er forøvrig enig i at man burde løpt seg rett på den og sett den når man kommer nedenfra.
Hans Moltzau : Har ikke sett noen av de andre løypene, men B3 ( 3 km) som jeg var med på onsdag kveld er en av de artigste jeg har vært med på i Bygdekampens lange historie. Hilsen Hans.
Yngve Skogstad : Det var veldig hyggelig å høre, Hans! Var litt usikker på om den skulle bli litt for vanskelig (mener den var i skjæringspunktet B/A), men for den garvede o-løper var det vel ikke noe problem : ) Må nesten takke terrenget for dets beskaffenhet, er ikke så vanskelig å legge interessante løyper når terrenget er stilig.
Gunnar: I følge GPS-sporet mitt hang 176 ca. 15-20 meter feil, 2-3 kurver for langt ned. Brukte grøftene og steinen som siste holdepunkt, og gikk meg rett på posten. Vanskelig å unngå å finne den. Tenkte ikke så mye over at posten hang feil da, men stusset litt over at det var langt opp til stien etterpå. Veldig artig løype! Litt mye nedoverbakke for en med dårlige ankler.
Post new comment
Save
 
Postutsetting Bøgdakamp (30/05/2016) Postutsetting Bøgdakamp (30/05/2016)