Mellomdistanse Vatnlia (16/08/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Vatnlia
Organiser: Amund Bø Kongsbakk
Country: Norge
Distance: 5.86 km
Time: 38:17
Første økt på NM-samling. Kjørte den som hardøkt. Jobbet med retninger og å være i forkant.

Litt uvant de første postene, men kom så inn i det. Litt dårlig retning til fjerdepost, men desto mer kontant de neste strekkene. Niendestrekket var nok løypas dårligste. Brukte nesten et halvminutt på å klatre opp skrenten inn i posten.

Kom deretter inn i en god periode. Jobbet hardt for å være i forkant og ha planer for strekkene, og lyktes her bra med det. Likte meg bedre i de mer tekniske kalksteinspartiene på andre halvdel. Greide å være nøyaktig og offensiv på samme tid, iallfall fram t.o.m. 20. post. Etter dette er jeg ikke helt fornøyd. Nølende inn i 21. post. Stoppet opp 2/3 på vei til 22. post, da søkket og fordypninga foran meg slett ikke var tettbevokst. Fant ikke noe annet sted jeg kunne være, så fortsatte og fikk posten greit. Sånn halvveis gjennomført mellomvariant til 23. post. Resten ok.

Litt tyngre dag fysisk, men ganske godt fornøyd teknisk. Litt overrasket over at det gikk så bra på den første økta. Stilig terreng og veldig morsom løype!
Hide comments (1)
Amund BK: Så gøy at du likte løypa! Et terreng det er lett å bli glad i :) Imponerende å takle overgangen mellom to så ulike terrengtyper så bra som du gjør! Trodde det skulle by på større utfordringer enn hva det ser ut til å ha gjort for deg ;)
Post new comment
Save
 
Mellomdistanse Vatnlia (16/08/2016) Mellomdistanse Vatnlia (16/08/2016)