Sesongstart 2017 (26/09/2016)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Gåstjønnlia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.22 km
Time: 47:36
Første høyøkt på kart siden NM, faktisk bare andre høyøkt siden da. Slaget jeg fikk i ryggen på NM mellom var såpass ille at jeg etter hvert bestemte meg for at det var like greit å bare ta en prematur sesongpause, og heller starte tidlig på med grunntreninga. Så dét gjorde jeg i dag :))

Hadde mål om å jobbe med kompasset. Tja, det funket vel ikke så veldig bra. Ganske fraværende til 10. og 17. post. Måtte stoppe opp for å ta meg inn til førstnevnte. Det største problemet i dag var uansett ikke kompassbruken, men at jeg tok meg så utrolig dårlig tid til å lese kartet. Var altfor hissig. Klarte svært sjelden å sette ned farta før jeg jeg allerede hadde gjort en feil. Da blir man avslørt på ei løype som dette, hvor nettopp det å skifte teknikk fra de lengre til de korte strekkene var avgjørende. Ble vel mye småbom inn i postene og dårlige traséer på de korte strekkene.

Kjente meg faktisk ganske pigg i beina, så likevel litt forbauset over at tida ikke var bedre. Blir visst alltid overrasket over hvor høye kilometertider jeg får i dette terrenget. Mener jo selv det bør innby til fart, men neida...
Hide comments (1)
Håvard Berg : Utrolig artig å se hvordan du utnytter mulighetene for gode økter i Nordlandsterreng! Rana er et eldorado for en o-løper.
Post new comment
Save
 
Sesongstart 2017 (26/09/2016) Sesongstart 2017 (26/09/2016)