Kort kval & finale (21/08/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Gåstjønnlia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 9.19 km
Time: 55:56
Average HR: 156
Maximum HR: 181
To kortdistanser med 5 min pause mellom. Skulle bygge videre på det jeg gjorde riktig teknisk i går, nemlig å komme meg noenlunde på forskudd og ikke glemme å bruke kompasset. Ville også prøve å åpne skikkelig offensivt, noe jeg generelt ikke er så flink på. Tror det er desto viktigere på så korte distanser som dette. Syntes det lyktes ganske bra i dag.

Artig økt, og passe krevende. Kunne presse ordentlig på til tider, for så å skifte om og være nøyaktig igjen. Sliter fortsatt med at jeg ikke får lest så kart så ofte som jeg pleier og ønsker, i og med at jeg er forsiktig og redd for å trå slik at jeg får vondt på utsida av vrista. Det gjør at det blir en del mindre tidstap gjennom at jeg ikke har en god nok plan, eller kommer skeivt noen steder. Vrista var like fullt bedre enn ventet med tanke på at jeg har løpt i terreng tre dager på rad. Også godt å kjenne at kroppen virket å respondere bra.

Dagens største bom kom på 20. post. Mesteparten av tidstapet kom imidlertid av at jeg på vei ned lia mot posten ramlet i noe vindfall og vridde kneet. Smerten gikk over i løpet av et drøyt minutt, så har heldigvis stadig bare tre skader å må passe på ; ) Avslutninga var imidlertid ikke bra. For mange små unøyaktigheter.
Hide comments (1)
Lars : Godt å se at du er i gang igjen med o-teknikk og kartarkivering, Yngve! Jeg har savna det????
Post new comment
Save
 
Kort kval & finale (21/08/2018) Kort kval & finale (21/08/2018)