Norwegian Spring - solrenningen (07/04/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Hornnes
Organiser: Sarpsborg OL
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 15.15 km
Time: 78:04
Average HR: 160
Maximum HR: 190
Hadde i dag som mål at jeg skulle ta meg tid til å legge en ordentlig plan for strekkene, og være fullt påskrudd ved nøkkelpunkter underveis.

Et klart steg i riktig retnings sammenlignet med gårdagen. Greier å være mer nøyaktig og gjennomført i det jeg gjør. Synes også jeg var ganske flink til å utnytte dødpartier til å lese videre i løypa. Veivalget mitt til 15. post var nok et av mine beste valg i løpet i så måte. Traff bedre på trasévalg i skogen i dag, men noe skyldes sikkert at jeg startet seint. Når det er sagt synes jeg ikke det var noe særlig tråkk å snakke om, annet enn ut av poster.

Samtidig er det flere ganger hvor jeg blir for unøyaktig og gjør feil underveis på strekkene. Eneste postbommen å snakke om er åttendepost. Til ellevte er jeg for unøyaktig med retninga, og må nøle og stoppe opp for å hente meg inn. Mot 13. post lar jeg meg påvirke av en annen løper, og til 21. ser jeg faen ikke på kompasset engang, jeg vil bare komme meg gjennom det grønnhelvetet. Gikk halvannet minutt her. På det siste langstrekket var planen god, men sliten som jeg begynte å bli i både hode og kropp, gikk det i surr med stiene, og jeg tapte derfor en del på gjennomføringa. Klarte til og med nesten å bomme på 25. post. Måtte stoppe opp og lese meg inn. Tydelig både fra i går og i dag at jeg sliter med basal planorientering med ledelinjer.

Overraskende å komme i mål og ikke være lenger bak enn jeg var. Har faktisk en rekke bestetider på strekk også. Det var ei hyggelig tilbakemelding å få.
Hide comments (6)
Mulegjenget: Så godt å sjå Yngve. Torbjørn liker at du tar tog. ????Vi gleder oss over Come backet og gode resultater og at kneet holder. Vi gleder oss til fortsettelsen. ????
Mulegjenget: Smilefjes ble spørsmålstegn
Yngve Skogstad : Er ikke alle smilefjes egentlig et spørsmålstegn? Vi smiler prøvende til verden, men smiler den tilbake? Bare tiden vil vise...
oldisola: Godt å sjå optimismen, kvil nå også litt innimella :)
Hans Moltzau : Hei Yngve ! Dette var bra begynnelse ! Det er ikke smågutter du har foran deg på resultatlista. Håper at kneet er bra fremdeles . Noe helt annet. Jeg er så imponert over artikkelen din om "Vårt økologiske forfall... osv". Som du kan sette ord på det du tenker og skrive så godt om en verden som er på ville veier... Vennlig hilsen Hans.
Yngve Skogstad : Takk, Hans! Du må gjerne dele den med andre du tenker kunne ha interesse av eller behov for å lese artikkelen. Akkurat denne var ikke myntet på det brede publikum, men jeg tror mange kan få mye ut av den likevel.
Post new comment
Save
 
Norwegian Spring - solrenningen (07/04/2019) Norwegian Spring - solrenningen (07/04/2019)