Tiotrening nr. 1 (07/05/2015)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Stenby
Organiser: Långhundra IF
Country: Sverige
Distance: 10.51 km
Time: 69:01
Average HR: 136
Maximum HR: 150
Saft suse! Dette var greier, dere! Veldig uvant å løpe i steinete terreng, og sleit dermed med å lese kart. Ikke noen unnskyldning, bare et lite apropos. Den egentlige grunnen til at jeg bommet var selvsagt kartet. Neida.... ...ikke bare ;)

Men sånn seriøst sleit jeg veldig med å forstå kurvene, og med min måte å orientere på blir jeg utrolig sårbar når jeg føler jeg ikke kan lite på kurvene. Spesielt når jeg har så dårlig selvtillit med kompasset som jeg har p.t. Blir kledd fullstendig naken. Og det er ikke noe pent syn, eller vad tyckast? :P

Prøvde å være lur til sjuende, men lyktes ikke så bra. Uansett grei erfaring å gjøre på ei slik økt. Rett på lønner seg nok i dette terrenget med mindre det er svært god løpbarhet rundt.

Av positive ting ønsker jeg å trekke fram fjerdestrekket og perioden 16.-19. post. Dagens eneste vellykkede kompasskurs fant sted midt inni steinura midtveis til ellevte. Stoppet helt opp i 5-10 sek og siktet. Gikk følgelig rett i. Kult dét, men det skal da ikke være nødvendig å måtte gjøre dette hver gang jeg tar kurs for at jeg skal gå rett?
Show comments (0)
 
Tiotrening nr. 1 (07/05/2015) Tiotrening nr. 1 (07/05/2015)