O-intervaller Korpimäki (11/06/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Korpimäki
Organiser: Paimion Rasti
Country: Finland
Distance: 10.03 km
Time: 57:01
Første høyøkt i Jukola-relevant terreng. Kjørte løypa som intervaller fellesstart sammen med CP, Paul og delvis Jonas. Det var gafling.

Skulle være nøyaktig med kompasset. Ikke fulltreff overalt, kan se ut som jeg har en liten venstretendens der jeg skjener ut. Var uvant å løpe mot andre løpere, så for min del var det nok lurt at jeg fikk denne økta før selve Jukola. Med unntak av tiende og dernest til mål (skrives av på kontoen hetsing), har jeg gjort sakene riktig ut av post. Strekkene har også vært stort sett bra. Inn i postene ble det imidlertid litt mye rot, opplevde jeg. Både på fjerde, sjette, sjuende, åttende og niende gjør jeg feil inn i posten.

På det siste draget (8.-mål) satte CP opp høy fart, og jeg ble utfordret til å være litt tøffere i skogen. Deilig følelse å satse litt igjen. Ble bom til siste og til mål, så CP gikk seirende ut av duellen.

Løp resten av løypa som nedjogging direkte etterpå. Skulle være fullt på teknisk og optimalisere ruta. Foruten litt mye sikk-sakk-løping første del av trettendestrekket var det solid gjennomført.
Show comments (0)
 
O-intervaller Korpimäki (11/06/2015) O-intervaller Korpimäki (11/06/2015)