O-intervall (langstrekk) (10/07/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Nevernes
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 9.96 km
Time: 61:38
O-intervall ved Storforshei – øving på langstrekk. Utfordringen var å få planlagt det kommende langstrekket i løpet av det korte førstestrekket. Det viste seg å være vel så vanskelig som jeg hadde trodd. Greide det ved fire av sju tilfeller. På de resterende greide jeg i stor grad å komme på forskudd litt ut i draget, men altså ikke helt slik jeg hadde satt meg som mål om å orientere.

Flink til å finne traséer i de hvite og grønne (også tegnet hvitt på kartet) områdene. Sleit mer der det var hogst. Ble litt sikksakk-løping her. Burde hatt klarere planer.

Andrestrekket er dårlig gjennomført. Fjerdestrekket var bra gjennomført, men den S-en seeer jo ikke helt bra ut. Sjette er on point. Åttende er jævlig on point. Tiende er bra fram til jeg måtte klatre de to bergene på slutten. Utgangen fra tolvte er suboptimal, men resten var bra. Fjortendestrekket var veldig bra gjennomført 95 % av veien, men så slurvet jeg med retninga og havnet på feil myr. Aiaiai, ergerlig!

Hadde ikke så mye krefter i beina i dag, men er veldig fornøyd med den offensiviteten jeg utviste. Ingen redsel for å bomme, kun en usunn forkjærlighet for fart xD Hadde vært kult å ha hatt baller nok til å løpe sånn i konkurranse også.
Show comments (0)
 
O-intervall (langstrekk) (10/07/2015) O-intervall (langstrekk) (10/07/2015)