Mellomdistanse Båsmofjellet (14/07/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Båsmofjellet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 6.78 km
Time: 41:29
Høyøkt mellomdistanse på Båsmofjellet. Løyle!

Jobbet med innganger – å finne disse i forkant og være kontant inni postringen. En virkelig prøvelse. Greide å være ordentlig i forkant på kanskje halvparten av strekkene. Brukte forlenging av postene som taktikk/teknikk mange steder, men vek også noen ganger fra dette prinsippet for å få kunne løpe raskere på selve strekket (eks. 11. og 13.).

Synes jeg fikk en bra start. De to første postene er bra. Til tredje burde jeg kanskje løpt mer direkte over toppen. Fjerde og femte noe mer nølende. Sjuende og åttende er ok, mens jeg til niendepost holdt på å dra opp på feil rygg, men innså dette raskt.

Til tiende og ellevte oppsøkte jeg traséer for å løpe raskt. Litt usikker på om det lønner seg. Tror det skiller lite. Gikk litt for fort til ellevte, og jeg fulgte stien ved Langtjønna litt for langt. Veldig fornøyd med 12. og 13. Ny hogst ved 13. og 14. som gjorde orienteringa litt enklere.

15. post gikk fint, men begynte åpenbart å bli sliten i hodet, for ut av posten begynte jeg å orientere på feil strekk. Innså det etter noen sekunder. Til 17. kom dagens store blemme. Fikk ikke helt grep på hjelpekollene, og stemplet på en (tydelig) skrent som befant seg 25 m sørvest for den egentlige detaljen. Burde tatt med meg myra for å være mer sikker. Ut av posten forsto jeg at jeg måtte ha stemplet feil, men gadd ikke snu.

18. og 19. post gikk fint. Har grodd noe jævlig igjen i dette området. På andre forsøk nailet jeg 20. post. Fant en fin trasé til 21. post, og resten var plankekjøring.

Hadde på forhånd håpet å komme ned på 40 min, men hadde ikke sjans på dette i dag. Om man ser bort fra MP-en på 17. post var dette et bra løp.

Tøff og morsom løype, må bare takke løypeleggeren for en utmerket jobb. Jeg er flink :)
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Båsmofjellet (14/07/2015) Mellomdistanse Båsmofjellet (14/07/2015)