Skrålimellom (20/07/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Loftfjellet-Førahåjen
Organiser: moi
Country: Norge - kiæmper's fø
Distance: 5.72 km
Time: 36:47
Mellomdistanse i skråli. Morosam øving ^___^

La vekt på å finne gode traséer og sikre innganger til postene. Var ordentlig konsentrert i dag, og da går som regel ting ganske bra. Selv om jeg ikke alltid greide å være i forkant, så gav jeg aldri meg selv noe mental hvile. Innstillinga var at om jeg gjorde noe bra, så betydde det bare at jeg skulle gjøre det minst like bra neste gang.

Brukbart de fem første postene. Langstrekket til sjette er jeg svært godt fornøyd med. Et lite minus var et jeg sprang inn i en jerntråd i 14-15 km/h omtrent midtveis på strekket, og ble kastet tilbake. Var heldigvis i midjehøyde og ikke piggtråd, så det gikk veldig fint.

Til sjuende synes jeg ikke kartet gjenspeilte løpbarheten så bra. Det var veldig tett skog ut av sjette, og der jeg tok av stien og løp over det gule (midveis på strekket) var det halvannen meter høye bregner og gammelt vindfall under. Dette så jeg jo egentlig, så burde bare fulgt stien helt ned til myra.

De neste strekkene gikk bra. Peilet ut gode traséer på forhånd, og holdt meg til planene. Gikk tungt i motbakkene, men teknikken satt. Hadde ikke helt planlagt inngangen i trettende, men gikk veldig fint læll.

Fjortendestrekket gikk bra fram til jeg skulle ned den grønne lia. Tok nok et bra veivalg fram dit. Ifra jeg entret det grønne til jeg stemplet på posten brukte jeg imidlertid 2'20'' (48 % av tida på hele strekket)! Her kan ikke Ole Morten ha synfart særlig nøye (for så vidt forståelig...), siden jeg måtte hoppe ned flere stup og skrenter som ikke var på kartet for å komme meg ned. Vet ikke helt hva jeg kunne ha gjort annerledes, annet enn å være litt tøffere ned stup og skrenter. Begynte jo å tvile på om jeg var riktig, så ble litt nølende.

I sum godt fornøyd. Artig dag i skogen *\0/*
Show comments (0)
 
Skrålimellom (20/07/2015) Skrålimellom (20/07/2015)