Rask mellom ispedd litt stein (22/07/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Raudvatnet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.07 km
Time: 38:41
Prøvde meg på litt «svensk» orientering, i betydningen «raskt terreng ispedd litt stein». Hadde fartstilpassing som treningsmoment.

Enkel start, men ble mer krevende etter hvert. Presset på tøft fysisk, og jeg ble dermed tidlig litt surrete i hodet. Det ble flere mindre MPs. Usikker på om problemet var manglende fartstilpassing. Tror heller det var at jeg ikke hadde noen klar plan for hvordan jeg skulle angripe posten og finne de (mange steder) krevende postdetaljene.

Partiet 6.-13., som var løypas mest krevende, er jeg lite fornøyd med hvordan jeg håndterte. Sjuende løp jeg gjennom uten å ense det (søkkene var mer diffuse enn jeg hadde ventet), på åttende gjorde jeg en parallellfeil inne i ringen, til ellevte var kursen for dårlig, og heller ikke optimalt inn i tolvte.

Foruten en ny MP på 17. post, tok det seg deretter opp. Var ganske tøff i skrålia. Kan se ut som jeg feilstemplet på 21. også, og 22. var dårlig gjennomført. Tok meg ikke tid til å være nøyaktig nok, var for opptatt av å løpe fort fort fort. Brukbart de siste postene.

Hadde litt samme følelsen som når jeg løper kontinuerlig høyøkt på vei, følelsen av å måtte presse hele veien og aldri få noe hvile. Var litt uvant. Ble så sliten at jeg sleit med å bruke mental energi på kartlesing. Følgelig ble det bomming :-/ Kom meg i det minste under 6 min/km. Første gang på dette kartet.

Veldig flott terreng, og bra kart (selv om jeg ville ha tegnet inn litt mer grønt).
Show comments (0)
 
Rask mellom ispedd litt stein (22/07/2015) Rask mellom ispedd litt stein (22/07/2015)