Multiteknikk (vegetasjon & kurve) (27/07/2015)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Båsmofjellet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.7 km
Time: 63:52
Multiteknikk på Båsmofjellet. Ei av de mest krevende øktene jeg har løpt.

De første postene var mest for å komme inn på kartet. Vegetasjons-orienteringa var ikke like lett. De gule gatene var ikke så distinkte og enkle å forstå seg på som jeg hadde håpet. Dreit meg til fjerde. Burde ha dobbeltsjekka retninga da jeg fant meg ei fin, gul gate som jeg trodde ledet meg inn i posten. Resten var godkjent.

På kurve-orienteringa opplevde jeg flere ganger å få en wow-følelse av typen «hva faen, traff jeg virkelig rett i denne gropa her?». Dette skjedde både på ellevte, femtende og attende. Hadde svært få holdepunkter inn i alle disse tre, så forventet egentlig å bomme. Tror suksessoppskrifta var temmelig gode retninger, samt god bruk av min synssans.

20. post var ikke så bra løypelegging. Én ting var at selve strekket var et grønt helvete, verre var det at det var håpløst å vite hvor i søkket posten skulle ligge. Tar selvkritikk her...

Ikke på noe vis ei perfekt gjennomføring, men vanskelighetsgraden tatt i betraktning er jeg godt fornøyd med meg selv i dag. Deilig å oppleve at man mestrer ei slik utfordring.
Show comments (0)
 
Multiteknikk (vegetasjon & kurve) (27/07/2015) Multiteknikk (vegetasjon & kurve) (27/07/2015)