Night Hawk (15/08/2015)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Dikemark-Blåfjell
Organiser: IL Tyrving, Asker SK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 5. etp
Distance: 10.56 km
Time: 59:07
Night Hawk 5. etp. Gikk ut litt lenger bak enn jeg hadde ventet, men hadde jo hatt bra med tid til å innstille meg på dette, så var ikke noe problem. Hadde som plan at jeg skulle ha klare planer for skrålipostene og de lange strekkene. I tillegg hadde vi som lag sagt at vi hadde lov til å stå i ro hvis det var nødvendig. Gjorde dette én gang, og er glad jeg gjorde det.

Fikk ikke noen god start. Jeg så at det var et skikkelig langstrekk til tredje, og følte jeg burde bruke tida til startpost til å lese på dette. Samtidig burde jeg jo lese på de to første strekkene, de kom jo tross alt først. Det ble i stedet veldig halvveis; jeg greide ikke å få planlagt noen av delene godt nok, og det ble dermed dårlig flyt, pluss et dårlig veivalg til andrepost. Tapte faktisk oppimot ett minutt vs. høyrevarianten. Inn mot posten kunne jeg se Yannick nedenfor meg, og skjønte dermed hvordan resten av løpet kom til å bli. Jaja, lot meg ikke irritere så veldig av det. Mest kjipt å bli henta.

Kom mer inn i løpet på langstrekket. Kjentes imidlertid jævlig seig i kroppen. På sjette gikk jeg på dagens store postbom, gikk 30-35 sek. Mener kartet er unøyaktig. Skrenten lå høyere i forhold til skrentene vest for ringen enn det framgår av kartet.

Ut av niende stoppet jeg opp og tok meg tid til å ta et gjennomtenkt veivalg, slik vi ble enige om på forhånd. Dette resulterte i bestetid på strekket. Til ellevte er nok venstre en smule raskere. Jeg gjennomførte mitt veivalg bra. Ikke helt fornøyd med avslutninga. Var ikke helt på forskudd, og ble litt nøling og noen småsvinger her og der. Ikke så kontant som jeg ønsker.

Holdt avstanden til tet. Må vel kunne kalles godkjent, men er ikke helt fornøyd med egen prestasjon.

PS: Beklager at ikke hele kartet ble med, mye spennende orientering som gikk bort i kartbretten her.. Skylder på en phuket scanner
Show comments (3)
 
Night Hawk (15/08/2015) Night Hawk (15/08/2015)