KM stafett (06/09/2015)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Stokkvola
Organiser: OK Skøynar
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 3. etp
Distance: 7.95 km
Time: 46:27
Average HR: 169
Maximum HR: 173
Wow, nok et drittløp fra meg. Grattis : )

Fikk gå ut hakk i hæl på Ulf ut på siste, men han ble borte allerede etter førstepost. Til andre greide jeg nemlig ikke å se det åpenbare rett-på-alternativet, og tapte nok et halvminutt på å dra opp og så ned. Så Ulf i hogstfeltet på vei inn i fjerde, og timet meg selv til å være nesten halvannet minutt bak. Tenkte jeg fikk sjanse litt i håp om å ta ham igjen, men det endte egentlig bare med at jeg ble unøyaktig, og ikke med at jeg gjorde kalkulerte høy-risiko-avgjørelser.

På langstrekket løp jeg ganske planløst utpå hogstfeltet, og fant ingen gode traséer. Burde heller ha løpt helt ned på myra. Til sjette var jeg for opptatt med å løpe fort og kappe sekunder på Ulf der hvor jeg har min styrke. Hadde ingen plan for hvordan jeg skulle ta posten, og vips ble det en halvannet minutts bom, gitt. Ble her tatt igjen av Jon. Vi tok en del forskjellige traséer resten av løypa, men jeg var hele veien litt bak ham og hadde ikke noe å by på. Kunne kanskje ha blitt litt interessant om jeg ikke hadde løpt så håpløs en trasé til fjortende. Resten tilnærmet brukbart.

På den positive siden syntes jeg at jeg hadde en ganske bra spurt i dag, men ble slått av en NTNUI-er der oxo, så var kanskje ikke så positivt læll
Show comments (0)
 
KM stafett (06/09/2015) KM stafett (06/09/2015)