Byåsennatta (KKC 1) (23/09/2015)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Haukvatnet
Organiser: Byåsen IL
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 8.58 km
Time: 49:17
Average HR: 156
Maximum HR: 172
I stedet vil jeg ta utgangspunkt i The Economist Intelligence Unit sin demokratiindeks, som er den mest maksimalistiske, med sine 60 ulike variabler for ulike aspekter ved demokratisk styre.

Nooooget rusten natteknikk, kanskje. Følte meg som nybegynner igjen i starten. Heldigvis var det kjempeenkelt teknisk. Kjempeenkelt teknisk ble imidlertid vanskelig nok for meg i dag. Dårlig veivalg til andre, tydeligvis dårlig trasé til tredje og håpløs kurs til fjerde. Syntes det hadde gått dårlig i starten, og tenkte jeg skulle være litt mer offensiv ved å løpe rett på inn i femte. Der var det selvsagt masse vindfall, så tapte mye tid.

Langstrekket var ikke spesielt spennende, og greide i tillegg å bomme inn i posten. Tok seg litt opp etter dette. Inn i niende tok jeg igjen Martin, og kroppen, som hadde kjentes som en septikktank så langt, bedret seg noe. Huet sa imidlertid god natt, og jeg løp i 90 grader feil retning. Demret til slutt for meg, da.

Resten var mye løping. Svarte litt bedre nå, og jeg fikk i det minste pulsen opp fra i1-i2. Ble litt for vanskelig å skulle orientere igjen til fjorten og femten, men tok det igjen ved å ha bestetid i spurten ^___^
Show comments (3)
 
Byåsennatta (KKC 1) (23/09/2015) Byåsennatta (KKC 1) (23/09/2015)