Terrengtest Iladalen (24/10/2015)
Category: jeg er vel ikke helt som andre kart
Map/area: Bymarka
Organiser: Freidig
Country: Norge
Discipline: Løpstest
Leg: http://bri
Distance: 7.21 km
Time: 35:51
Average HR: 171
Maximum HR: 177
Terrengtest i Bymarka som del av Camp Norway. Forholdene la ikke akkurat opp til rekordtider, med mye vann og gjørme. Skjønte under oppvarminga at det ville bli svært vanskelig å slå tida mi fra våren 2011, som var sist gang jeg løp denne testen.

Startet først i og med at jeg var eldste startende, 15-20 sek foran Jo (tre dager yngre). I og med at jeg er en slow starter var jeg redd han ville ta meg igjen i løpet av den første bakken. Det gjorde han ikke, men da jeg løp feil på vei til andre post, og dermed måtte snu, kom han seg foran. I følge GPS-en tapte jeg 22 sek på denne blunderen. Løp meg deretter gradvis opp i ryggen hans, og passerte han i nedoverbakkene. Etter dette lå jeg foran og dro 95 % av tida, noe jeg for så vidt trivdes med. Greide aldri å få noen luke, og tror du jammen ikke guten fant ut han skulle løpe ifra meg de siste 50 meterne og da gitt : /

Brukbare bein og bra disponert løp; ergo må si meg fornøyd. Var 22 sek bak tida mi ifra 2011, men under tilsvarende forhold (dvs. uten ny hogst, nye vindfall og ekstra gjørmete forhold) tror jeg nok at jeg hadde vært et minutt raskere. Burde helst ha vært litt flere deltagere for å få et godt sammenligningsgrunnlag, men om jeg forsøksvis skal trekke noen konklusjoner ut ifra strekktidene må det være:
1) Jeg er god til å løpe nedover
2) Jeg er temmelig god i myr
3) Jeg taper forholdsvis mer når det går oppover
4) Jeg har blitt raskere på vei/grus sammenlignet med 2011 (evt. disponerer annerledes)

De tre første punktene visste jeg fra før av, men likevel greit å få det bekreftet. Det fjerde (om det stemmer) var derimot noe overraskende. For å verifisere funnet bør jeg strengt tatt kjøre en ren løpstest på hardt underlag. Vi får se om jeg klarer å flette dette inn i treninga framover.
Show comments (0)
 
Terrengtest Iladalen (24/10/2015) Terrengtest Iladalen (24/10/2015)