Forkorta lang Edelštejn (18/11/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Edelštejn
Organiser: Haná orienteering
Country: Tsjekkia
Discipline: Forkorta lang
Distance: 9.35 km
Time: 61:30
Average HR: 165
Maximum HR: 174
En av lærdommene jeg dro av gårsdagen var at løpbarheten kunne variere voldsomt. Hadde derfor plan om å løpe mer sikksakk for å unngå grønt, og samtidig kunne ha bedre kontroll enn ved å løpe på kurs rett på. Det viste seg imidlertid at det grønne i dag var ganske greit, noe som førte til at jeg tilpasset taktikken «accordingly».

Brutal start på løypa. Fant ikke på noe smart å gjøre, så løp bare «rett på». Var en del ny hogst midtveis på strekket som gjorde at jeg egentlig ikke hadde kontroll på hvor jeg var før 200 m før posten. Andrestrekket gikk fint helt til jeg skulle ta posten. Kunne ikke se noe flagg noe sted, og fortsatte for langt ned. Løp så opp igjen der posten skulle vært, men der var det ingenting. Så deretter posten nede hvor jeg hadde vært første gang...

Fjerdestrekket var sånn tålelig greit gjennomført. Kom for langt til venstre, men hentet meg inn. Posten hang på steinen sør for skrenten. Femte var løpets eneste godt gjennomførte strekk av en viss lengde. Bra kontroll inn i posten. Sjette og sjuende heller ikke så verst.

Mener jeg tok et bra veivalg til åttende, men har tapt 1'40'' til tsjekkerne, og jeg var klart best av oss norske gutta. Greit at jeg er i dårlig form, men jeg skal da uansett ikke tape så mye. Åttende hang for øvrig litt for langt ned, og tror niende også gjorde det. Fantes i alle fall ikke noe gulfelt der, og det ble veldig langt opp til tiende.

Etter tiendepost løp jeg helt forjævla dårlig. Fire og et halvt minutt bom her ifra og inn. Dårlig kompassarbeid, er uenig med karttegner og blir etter hvert jævla forbanna. Klarer dermed heller ikke å gjøre riktig noe av det jeg faktisk selv kan kontrollere. Som den famøse kronen på verket hang også syttendepost feil.

Konklusjon: jeg er en dårlig og selvrettferdig liten fuckboy
Show comments (0)
 
Forkorta lang Edelštejn (18/11/2015) Forkorta lang Edelštejn (18/11/2015)