O-intervall Langåselva (28/11/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Langåselva
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Distance: 10.36 km
Time: 69:56
Average HR: 157
Maximum HR: 169
O-intervall med fellesstart på samtlige drag. Hadde satt meg mål om å sjekke kompasset ut av hver post.

Drag 1: Unngikk særlige feil på de to første postene, og hadde tetkontakt ut på tredjestrekket. Så ut som de andre sprang høyre, syntes det var for defensivt, så vinklet inn i det grønne. Retninga var imidlertid elendig, og jeg endte opp altfor langt øst. Forsto det ganske kjapt, men mye tid gikk tapt. Med et halvminutt bom på neste og en ny sving på siste, var fornedrelsen total.

Drag 2: Fikk ikke retninga til å stemme i starten, så la meg litt bak. Avanserte etter hvert som det ble enklere orientering, og var i tet på posten lengst nordvest. Dårlig trasé ut av denne posten, og ble forbiløpt av Ulf. Tok et bedre veivalg enn ham til siste, og var først inn.

Drag 3: Brukte lang tid på å finne starten, og fikk en sving inn i førstepost. Sleit med retninga på strekkene videre, og greide ikke ta kommandoen over mi egen orientering. I mål ca. et halvt minutt bak, etter å ha løpt alene siste halvdel.

Drag 4: Så ingen andre enn meg som hadde mi gafling, og ble litt i stuss. Tenkte jeg nå hadde muligheten til å ta innersvingen på de andre, men da jeg kom ut på myra var jeg bak igjen... Prøvde å avansere ved å ta massevis av «lure» trasévalg. Endte med at jeg løp mye sikksakk og altfor langt. Ble nok bommet en del på andreposten, for var i tet på tredje. Orienterte greit inn, omtrent likt med Jo i mål. Litt uenige om hva som var sistepost.

Drag 5: Dårlig retning ut fra start. Prøvde å ta mer kommando, men Ulf var sterkere, og ledet an på mi gafling. Tok teten litt før midtveis på langstrekket, men tapte åpenbart på mitt veivalg inn i posten, for Jo stemplet foran. Han bommet litt på neste, og vi løp sammen de siste postene. Klokka stoppet inn i nest siste, så fikk ikke med hele duellen. Kan avsløre at vi gikk reint de siste postene, og at han var noen få meter foran i mål :(

Økta sett under ett kan jeg ikke si meg fornøyd med. Gjorde ikke jobben jeg hadde satt med som mål å gjøre. Var slepphendt med kompasset, og ga meg aldri den roen jeg trenger for å orientere bra. Tok ikke kommandoen over eget løp, og lot valgene mine bli influert av hva de andre gjorde. Det siste draget er høvelig brukbart. Ellers er det for dårlig over hele fjøla. Følte meg på defensiven hele veien. Tunge bein samt mye snubling og dårlig feste gjorde meg frustrert og bidro ikke til bedre orientering.
Show comments (0)
 
O-intervall Langåselva (28/11/2015) O-intervall Langåselva (28/11/2015)