O-intervall Sagelva (05/12/2015)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Sagelva
Organiser: Jørgen
Country: Norge
Distance: 9.13 km
Time: 62:00
Average HR: 164
Maximum HR: 172
O-intervall på Sagelva-kartet. Litt annet opplegg i dag, med fellesstart kun på det siste draget. Ellers ganske store startintervaller. Startet 2'30'' bak på første drag, ca. 1'40'' på andre og ett minutt bak på det tredje.

Fikk ikke så mye nytte av kompasset i dag, så orienteringa gikk lenge veldig fint. På det første draget løp jeg praktisk talt perfekt, men så aldri en eneste løper på hele draget. Inn sist.

På det andre draget startet jeg nok en gang sist sammen med Jo. Synes jeg løp bra hele veien, kanskje med unntak av niende, hvor jeg ikke følte jeg fant noen bra trasé. Så Jo en del der det var god sikt, men hadde aldri kontakt. Inn som sistemann.

På det tredje draget startet jeg bare minuttet bak, sammen med Martin, Paul og Jo. Etter startposten så jeg imidlertid ikke noe mer til dem. Orienterte bra, men synes det var blytungt i snøen og motbakkene. På 16. post måtte jeg rundt et svært område med vindfall, derav den rare ruta. Løp inn en del på slutten, og var ikke så langt bak.

Det siste draget fikk jeg de to første postene bra. På vei til 23. post gjør jeg samme kukstykket som i går; snur kartet og innretter nordpila helt feil vei. Fra å være i tet gikk jeg plutselig til å være sist, et stykke bak resten. Dårlig trasévalg opp bakken til 25. post gjorde at jeg beholdt nettopp den posisjonen også i mål.

Ikke helt hverdagskost å være sist inn på samtlige drag på ei økt o-intervaller, spesielt ikke når jeg følte jeg orienterte bra og beina var brukbare. Jaujau, ikke noe poeng i å grave seg ned etter dette. På den andre siden må jeg for helvete se til å slutte å orientere kartet feil vei
Show comments (0)
 
O-intervall Sagelva (05/12/2015) O-intervall Sagelva (05/12/2015)