Tromsø Night & Snow (13/12/2015)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Eidhaugen
Organiser: BUL Tromsø
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 10.69 km
Time: 92:55
Average HR: 159
Maximum HR: 167
Tromsø Night & Snow levde opp til navnet sitt. Det var natt, eller det var midt på dagen da, men mørkt læll, og det var snø: skaresnø man trådde gjennom pluss 30 cm nysnø. Hadde tenkt at det skulle bli et sånn semi-gateløp på 30 min, og forsto vel ikke helt hvor dette bar før jeg fikk kartet etter de to første rundene. "Hva i helvete", tenkte jeg i mitt stille sinn. Eller, det var kanskje ikke helt stille. Kanskje uttrykte jeg det også verbalt, kanskje ropte jeg det ut, husker ikke helt...

Var ikke helt konsentrert ifra start av. Mistet litt motivasjon da jeg så løypa (dvs. den første runden, markert med røde streker mellom postene) og oppdaget hvor latterlig sakte det gikk i snøen. Hjalp ikke på situasjonen at førstepost (21. post på dette kartet) satt feil, den var i sørøstre ringkant. Bommet vel fire minutter på førsterunden på helt hodeløse og merkverdige feil.

Andrerunden (markert med rosa strek) gikk bedre. Slapp her dessuten å tråkke opp spor, så farta ble betydelig høyere. Da jeg så hvor lang sisterunden var, vurderte jeg å droppe ut, men stoltheten min tillot det ikke. Fornøyd med hvordan jeg tok andreposten, selv om den satt litt feil. Da jeg stemplet på tredje kunne jeg se noen løpe i retning femte. Det viste seg å være Alfonsson. Digg å løpe i sporene hans til fjerde, men tok eget veivalg til femte (hadde håpet noen hadde tråkket opp en snøsti på toppen, det hadde de ikke).

Sommerfuglen gikk greit. På vei mot tolvte kunne jeg skimte ei lykt som forsvant inn i skogen etter jordene et drøyt halvminutt foran meg. Tok igjen Alfonsson der han gressa rundt posten. Den var ikke der, og vi bestemte oss for å fortsette. Valgte å utnytte «stien» så lenge som mulig til trettende, mens han løp mer rett på. Tjente en del på at posten hang feil, fikk luka jeg trengte, og seieren var i boks ; )

Ikke sånn å forstå at jeg løp sikkert og feilfritt der ifra og inn, altså. Det var ingen post på sekstende og ingen på attende, dvs. de var i alle fall ikke der de skulle være. Var mildt sagt ikke fornøyd. Brukte resten av løpet på å roe ned temperamentet mitt så jeg ikke kom i skade for å skjenne opp hele arrangørstaben da jeg kom i mål. Mission accomplished!

Forferdelig dårlig gjennomføring, og ikke så veldig gøy. Positive ting å ta med seg:
1: steintøff hardøkt, bra trening for lårene
2: ollø 93 min o-teknikk å føre opp i treningsdagboka XD
Show comments (4)
 
Tromsø Night & Snow (13/12/2015) Tromsø Night & Snow (13/12/2015)