Langstrekk natt (04/01/2016)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Hauglund
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 10.77 km
Time: 106:31
Average HR: 139
Maximum HR: 153
Trening på langstrekk. Løp som nattøkt. Var en god del snø, så farta ble ikke den helt store...

Jeg er veldig godt fornøyd med førstestrekket, men inn i andrepost var jeg litt unøyaktig, stemplet feil, og da jeg skulle ut av posten endte jeg plutselig opp med å løpe i 180 grader feil retning. Endte opp på den samme myra gang på gang, og klarte ikke å forstå hvor jeg var. Merk at jeg trodde stadig at jeg hadde stemplet på andrepost, og var på vei mot tredje. Jeg greide ikke å få retninga på myra til å stemme med den myra det til slutt viste seg at jeg var ved. Sto omtrent på stedet hvil i seks minutter og ropte konstruktive tanker à la «HÆ?!», «FETTSATAN!» og «DET HER STÆMM JO FAN IKKJE!».

Til slutt måtte jeg spørre Paul da han kom. Plutselig stemte jaggu retninga på myra! Forstår fortsatt ikke hva som skjedde. Mer forståelig ble det ikke da jeg greide å løpe 90 grader feil vei ut av posten da jeg skulle videre til tredje for andre gang. Jeg var nå så rasende og frustrert at jeg bar det med meg hele veien.

Det hjalp heller ikke at jeg hadde ganske så vondt i stortærne mine, og all isen som pakka seg inni fremre del av skoa for hver myr jeg passerte gjorde det ikke bedre. Klok av skade hadde jeg i det minste vett til å stoppe og pelle det ut med jevne mellomrom.

Det hele ble en virkelig mental prøvelse. I ettertid ser det jo ikke så verst ut etter fjerdepost (og det var det kanskje heller ikke), men følelsen jeg selv hadde underveis var at alt var jævlig, at jeg er dårlig og at livet er en lidelse. Var så frustrert og lei av å ha det vondt på slutten at jeg nesten var på gråten.

Uansett stolt av at jeg greide å gjennomføre, og at jeg tross alt gjorde mye bra i et krevende natterreng. Sånn i ettertid var det i alle fall kult.
Show comments (0)
 
Langstrekk natt (04/01/2016) Langstrekk natt (04/01/2016)